• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.08.2023

17:30

(FOTO) Komšije je našle mrtvu u fotelji! Imala je samo jednu želju, na dan njene sahrane izdešavale su se ružne stvari!

youtube/printscreen

Estrada

(FOTO) Komšije je našle mrtvu u fotelji! Imala je samo jednu želju, na dan njene sahrane izdešavale su se ružne stvari!

Podeli vest

Čuvena jugoslovenska i srpska pevačica Zorana Lola Novaković bila je izuzetno uspešna i slavna šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.

Pevala je Titu, a njen glas su prepoznavali i voleli i u inostranstvu, nizala je hitove, nastupala na festivalima, osvajala nagrade. Rođena je 25. aprila 1935. godine u Beogradu, a karijeru je počela sa 22 godine i postala velika muzička zvezda. 1962. godine predstavljala je Jugoslaviju na Pesmi Evrovizije i sa pesmom "Ne pali svetla u sumrak" osvojila 4. mesto.

Baš kao i njena karijera, i Lolin privatni život bio je turbulentan. Udavala se tri puta.

Foto: youtube/printscreen

 

 

Njen prvi suprug bio je profesor fizičkog vaspitanja Boro Kragujević, a njihov brak trajao je manje od dve godine. Zatim se 1966. udala za Mila Jovanovića, predstavnika avio-kompanije "Panameriken", sa kojim je provela 4 godine, nakon čega je i ta ljubav okončana razvodom. Nakon toga, pevačica se zaljubila u 10 godina mlađeg kolegu Dragana Antića, sa kojim je u braku bila do 2000. godine. 

Iako je uživala veliku popularnost, svi koji su poznavali Lolu opisivali su je kao izuzetno skromnu ženu. Poslednje godine života provela je u samoći, a tako je i preminula 3. aprila 2016. godine.

Foto: youtube/printscreen

 

 

Komšije su je pronašle u fotelji, a kako se navodilo, želja joj je bila da njena sahrana ne bude javna i da ne bude sahranjena u Aleji velikana. Kremirana je 6. aprila 2016. na Novom groblju u Beogradu.

Na dan sahrane, Lolina kuća je opljačkana i mnoge vrednosti koje su se u njoj nalazile su pokradene. Tek tri meseca kasnije ova vest je dospela u javnost, na insistiranje njenog dugogodišnjeg prijatelja.

Još fotografija Lole Novaković pogledajte u galeriji ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija