• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2023

07:00

Denserka koja ne prestaje da intrigira javnost! Konačno otkriveno kada je Đole shvatio da je ona žena njegovog života

Informer

Estrada

Denserka koja ne prestaje da intrigira javnost! Konačno otkriveno kada je Đole shvatio da je ona žena njegovog života

Podeli vest

Vesna Đogani, rođena Trivić, srpska je igračica i pevačica, a malo ko zna njenu životnu priču koja ne prestaje da intrigira javnost.

Nju je kao jednogodišnju devojčicu majka zbog teške materijalne situacije ostavila u sirotištu u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Vesnu Đogani je nakon nekoliko godina usvojila jedna porodica sa kojom je odrasla i koja je brinula o njoj. 

Ona je već sa 13 godina počela da radi, a od malih nogu je volela da igra, pa je kao tinejdžerka na nagovor majke upisala muzičku školu Đoganija.

Foto: Foto: Zoran Sinko

 

Nakon što su se razveli Slađa Delibašić i Đole, Vesna je nešto kasnije započela muzičku karijeru i postala nova pevačica grupe "Đogani".

Foto: Youtube printscreeen

 

Stalno se spekulisalo koliko godina ima denserka, a Vesna je rođena 15. septembra 1978. godine u Beogradu, što znači da ima 45 godina.

Foto: printscreen

 

Vesna kao Đoletova nova pevačica već 2001. objavljuje prvu pesmu pod nazivom "Ponekad", a iste godine je izdat i njihov prvi album "Novi dani".

Đole Đogani je u emisiji "Premijera" otkrio da je shvatio da je Vesna žena njegovog života kada je ostala trudna.

- Shvatio sam onog momenta kada je zatrudnela, tada sam shvatio da je ona žena mog života. Kada sam to saznao, zaljubio sam se i počeo sam ozbiljno da razmišljam o svemu tome, jer to je bio momenat koji je meni kao čoveku i muškarcu dao neku snagu da idem dalje i otvorim novo životno poglavlje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija