• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf / Informer / J.V.

19.08.2023

19:20

Oni su ostavili trag! Zgrade u ovom gradu nose imena Miroslava Ilića i Lepe Brene!

Aleksandar Jovanović Cile/Novak Đurović

Estrada

Oni su ostavili trag! Zgrade u ovom gradu nose imena Miroslava Ilića i Lepe Brene!

Podeli vest

Lepa Brena i Miroslav Ilić definitivno su ostavili trag, kada postoje dve stambene zgrade koje nose njihova imena.

U malom gradu Resavica, na istoku Srbije, nalaze se dve zgrade jedna do druge koje nose naziv po pevačici Lepoj Breni i pevaču Miroslavu Iliću. Izgrađene su osamdesetih godina 20. veka i tada su bile pravi bum u ovom mestu.

Foto: Branko Pantelić

 

- Sagrađene su osamdesetih godina, tada su Miroslav Ilić i Lepa Brena bili u zenitu svoje karijere, kada je Brena dolazila 6. avgusta na dan rudara kod nas kolone su bile skoro do Ćuprije, kada su gradili zgrade odlučili su da ih tako nazovu - rekao je mladić koji živi u zgradi "Miroslav Ilić".

Foto: YouTube prntscreen

 

Iako ne pričaju više od dve decenije, Lepa Brena i Miroslav Ilić ipak imaju nešto zajedničko, a to su zgrade koje nose njihova imena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija