• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2023

14:40

Da li je to Milan Stanković odustao od monaškog života zbog Karleuše? Pevač je uradio jednu pesmu za novi Jelenin album

instagram,ataimages

Estrada

Da li je to Milan Stanković odustao od monaškog života zbog Karleuše? Pevač je uradio jednu pesmu za novi Jelenin album

Podeli vest

Na novom albumu "Omega", pored osam originalnih kompozicija na kojima je većinski Jelena sama radila na tekstovima i muzici, ističe se posebna balada nazvana "Ludilo".

Nakon samo nedelju dana od izdavanja svog prethodnog albuma "Alfa", Jelena Karleuša je predstavila novi album sa simboličnim imenom "Omega". Ovaj album je takođe obeležio povratak Milana Stankovića na muzičku scenu.

Naime, iako se ranije spekulisalo da će Milan Stanković napustiti muzičku karijeru i posvetiti se monaškom životu, on se vratio u svet estrade kao autor.

Pored osam novih pesama, na kojima je uglavnom sama radila na tekstovima i kompoziciji, album sadrži i predivnu baladu pod nazivom "Ludilo".

Foto: Printscreen You Tube

 

Ova pesma označava povratak Milana Stankovića na estradu jer je potpisao kao autor muzike za tu baladu, koja je već osvojila srca publike, sudeći po komentarima.

Treba se setiti da su nedavno procurele fotke Milana Stankovića iz jednog manastira pored Budve. Na tim fotografijama je Milan prisustvovao svetim obredima obučen u običnu odeću - nosio je sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Iako se prethodno spekulisalo da će se krajem avgusta zamonašiti povodom jednog važnog hrišćanskog praznika, iz manastira "Podmaine", koji je bio povezan sa tim glasinama, su saopštili da se to neće dogoditi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija