• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

20.08.2023

22:06

Ana Bekuta priprema koncert posvećen Milutinu Mrkonjiću! Pevačica odaje počast ljubavi svog života

ATA Images

Estrada

Ana Bekuta priprema koncert posvećen Milutinu Mrkonjiću! Pevačica odaje počast ljubavi svog života

Podeli vest

Pevačica Ana Bekuta, kako pišu beogradski mediji, na jesen bi trebalo da održi koncert posvećen njenom dugogodišnjem partneru, pokojnom Milutinu Mrkonjiću.

Muzička zvezda Ana Bekuta odlučila je da održi koncert koji će posvetiti njenom dugogodišnjem partneru, pokojnom Milutinu Mrkonjiću, piše Kurir.

Otkako je Mrkonjić izgubio bitku sa bolešću, slavna pevačica nerado je govorila za medije, a sada je odlučila da posveti spektakularan koncert preminulom političaru.

Foto: ATAIMAGES

 

Poslednji put kada je Bekuta govorila o svom voljenom partneru bilo je krajem jula, a tom prilikom nije krila koliku ljubav, ali i divljenje gaji prema nekadašnjem ministru.

- Njegov silan uspeh morao je da se desi i njegov put se odvijao onako kako je i morao. Mi smo tokom života spoznavali Mrkonjića kao inženjera, političara, ministra, graditelja, boema, navijača, provodadžiju, hedonistu... Ali i vrsnog oko kafana. Verujem da jedan profesionalni košarkaš ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić. Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija sporta, ali i druženja, smeha, prisećanja, razgovora i zabavljanja - rekla je tada Ana Bekuta.

Foto: ATAIMAGES

 

Prisetimo se, jedna od najcenjenijih pevačica narodne muzike na ovim prostorima provela je deceniju sa Milutinom Mrkonjićem. Zavoleli su se kada je njoj bilo 52, a njemu 70 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija