• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2023

09:10

Šok ispovest Milančeta Radosavljevića, posle svirke završio na VMA! "Uzeli su mi sve pare i krenuli tarabom da me tuku"

Zoran Sinko

Estrada

Šok ispovest Milančeta Radosavljevića, posle svirke završio na VMA! "Uzeli su mi sve pare i krenuli tarabom da me tuku"

Podeli vest

Milanče Radosavljević je u emisiji "Plus Srbije" otkrio neke zapanjujuće detalje iz svoje karijere.

Milanče Radosavljević je tokom svoje duge karijere imao razne situacije. Milanče je u emisiji ispričao kako je nakon nastupa završio na VMA.

- Ja sam na početku imao tremu zbog takvih dešavanja. Kada sam imao 19 godina jedna pijanica me je izmaltretirala tako da nisam mogao da spavam sledeća 3 dana. Samo sam razmišljao kako moram da ga ubijem, jer me je oterao u ludilo. Ozbiljno su me maltretirali. Mada onda kasnije sam počeo da se navikavam i sve mi je to postalo smešno. Onda je jednom tuča sa lancima u kafani izbila i svi su se razbežali. Međutim, ja sam morao da ostanem pored pojačala i da čuvam instrumente. Jer sam ja dao sve što imam u taj razglas i harmoniku - rekao je Radosavljević.

Takođe ispričao je i teško iskustvo kada je morao da peva bez prestanka za mladence od jutra do kasno u noć, bez adekvatnih pauza.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Moraš da se navikneš na te stvari. Bilo je jednom kada sam svirao i kada sam na kraju morao sve iz džepa da izvadim. Ja sam pevao mladencima od 9 sati ujutru, do 12 noću. Nisam imao pauzu, već samo za toalet. Oko 12 sati su svi već gosti otišli i ostala su samo 3 pijanca. Oni bi me maltretirali do prekosutra. Ja sam tu prekinuo jer nisam više mogao. Oni su mi onda rekli da sve pare izvadim koje sam zaradio, a to je bilo tadašnjih 27.000 dinara. Ostavio sam sve te pare i krenuo kući. Međutim, krenuo je pljusak a ja sam samo imao šuškavac i mantil. Tada sam samo brinuo za harmoniku da mi ne pokisne. Ali onda sam čuo da oni odvaljuju tarabu i da oće da me biju tarabom. Rekao sam 'ako neko pođe, ja ću da pucam na njega', ali nisam imao ništa kod sebe. Mada oni su stvarno prestali da me prate i po najvećoj kiši, posle 7 kilometara, došao sam kući sa harmonikom - rekao je Radosavljević i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Sutra ujutru sam dobio upalu pluća i završim u bolnici. Pomodrili su mi nokti i usta. Stric kada me je video šokirao se i odmah me odveo doktoru. Preživeo sam tada i sad sam koronu, kada te onaj odozgo gleda ne može ti niko ništa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija