• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2023

10:20

Draškovu vilu zovu i "bosanski Versaj"! Stanivuković odavde ratuje sa Desingericom i Breskvicom, a u njegovom domu pevačica snimila spot

YouTube prntscreen/Area 7 Entertainment/ATA

Estrada

Draškovu vilu zovu i "bosanski Versaj"! Stanivuković odavde ratuje sa Desingericom i Breskvicom, a u njegovom domu pevačica snimila spot

Podeli vest

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, u žižu interesovanja dospeo je proteklih dana kada je stavio zabranu na nastupe popularnih izvođača Desingerice i Pljugice, kao i Breskvice. A sada su se u javnosti pojavile fotografije njegove ogromne vile u kojoj je upravo jedna pevačica snimila spot.

Draško koji je nedavno iznervirao srpske izvođače izjavom da "Banjaluka neće podržati neprimeren sadržaj", pod čime je mislio na pesme i nastupe srpskog dvojca Desingerica i Pljugica, sada je u žiži interesovanja zbog svoje velelepne vile. 

Foto: Printscreen Instagram

 

 

Poznati političar živi u višemilionskoj vili u kojoj je Goga Sekulić snimila i spot za pesmu "Dečko moj" u saradnji sa bivšom zadrugarkom Aleks.

Foto: YouTube prntscreen/Area 7 Entertainment

 

 

Osim što sedi on i hoda po zlatnim garniturama, prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog zlata 24-karatnog.

Ova luksuzna nekretnina je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom. Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde, da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Foto: YouTube prntscreen/Area 7 Entertainment

 

 

Stanivuković je svojevremeno za ATV rekao je da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su želeleli da snime video ili fotografije za njihove bitne događaje.Tako je fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena 3 spota.

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije naplaćeno. Skoro sve knjige koje ima je pročitao, a među brojnim knjigama ima mnoštvo onih koje se tiču srpske istorije, Andrićeva dela, knjiga o Patrijarhu Pavlu...

 

U prostoriji za proslave imaju unikatni nameštaj - čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umetnička dela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata. Tu su i brojne ikone i porodične fotografije. On je jednom otkrio da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija