• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2023

06:20

Povukla se iz javnosti i ispunila svoju najveću želju! Ovako danas izgleda Maja Marković iz grupe "Luna"

printscreen

Estrada

Povukla se iz javnosti i ispunila svoju najveću želju! Ovako danas izgleda Maja Marković iz grupe "Luna"

Podeli vest

Maja od 2010. godine nastupa na prekookeanskim i rečnim kruzerima, zajedno sa svojim suprugom, koji je njen pijanista.

Pevačica Maja Marković pevala je 10 godina u grupi "Luna", nakon čega je snimila jedan solo album i nestala iz Srbije. 

Grupa Luna je 1990-ih godina donela potpuno novi zvuk na domaću muzičku scenu, a Čeda Čvorak i pevačica Maja Marković su za kratko vreme osvojili publiku svojim pesmama.

Foto: Youtube printscreen

 

Kako glasom tako i atraktivnim stasom, pevačica je ostavljala bez daha i otpevala neke od najvećih hitova ove grupe. "Blagoslov", "Zeleno", "Nebo zna", "Da me ljubiš noćima", bili su samo neki od njih.

Punih 10 godina, Maja je sa Čedom činila popularni duo, ali je 2006. godine odlučila da nastavi solo karijeru. 

Maja Marković je nakon jednog solo albuma napustila Srbiju i već godinama peva na prekookeanskim kruzerima gde nastupa sa svojim suprugom. 

Prošle godine se nakon dužeg vremenskog perioda pojavila u Srbiji i otkrila da se ona sve vreme bavila muzikom, samo što nije imala potrebu da se pojavljuje.

- Samo se nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista - rekla je Maja u jednoj televizijskoj emisji. 

Na ovaj način Maja je ispunila svoj dugogodišnji san.

- Ja sam imala neobičan put. Od početka sam se našla na velikoj sceni, na koncertima. Zbog toga je bilo važno da se okušam i na maloj sceni i pevam za one koji nisu došli baš mene da slušaju. Uživamo i Ludvig i ja u tome. Sećam se da su me pitali krajem devedesetih, kada sam najviše radila i bila mnogo umorna, koja mi je najveća želja. I odgovorila sam tada: "Da odmaram i putujem šest meseci". I eto, želja mi se ispunila. Obišla sam ceo svet radeći posao koji najviše volim - rekla je Maja Marković u jednoj televizijskoj emisiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija