• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

25.08.2023

11:08

"Zbog njih dvojice su Karleuši i Lukasu otkazali koncert u Hrvatskoj!" Oglasio se Mirković i izneo sve detalje!

shutterstock/Informer/promo

Estrada

"Zbog njih dvojice su Karleuši i Lukasu otkazali koncert u Hrvatskoj!" Oglasio se Mirković i izneo sve detalje!

Podeli vest

Ponovno otkazivanje nastupa najpopularnijim srpskim izvođačima Jeleni Karleuši i Aci Lukasu u Hrvatskoj, izazvali su veliki gnev naše javnosti, a mi smo pozvali folkerovog menadžera, Sašu Mirkovića, koji je za Informer otkrio prave razloge za sve ovo.

Koncert Jelene Karleuše i Ace Lukasa u Hrvatskoj koji je bio zakazan u Slavonskom Brodu za 10. novembar ove godine, otkazan je.

Organizatori su putem Instagrama saopštili da su razlog tome navodno tehnički problemi:

"Izvinjavamo se svim ljudima zbog nastale situacije. Primorani smo da iz tehničkih razloga otkažemo koncert. Svi koji su kupili karte molimo da se jave u Soho bar ili putem Eventima", napisali su organizatori.

Foto: Informer

 

Pozvali smo Lukasovog menadžera, Sašu Mirkovića, koji je za Informer otkrio prave razloge otkazivanja nastupa dve velike balkanske zvezde.

Foto: ATAIMAGES

Saša Mirković

- Dvojica organizatora su se međusobno posvađali i zbog njihovih nesuglasica je koncert otkazan. Nije do nas, niti do Jelene i Ace, već do organizatora - poručio je kratko Mirković za Informer.

Poslednjih meseci se srpskim pevačima u Hrvatskoj masovno otkazuju koncerti, a Jeleni Karleuši se to poslednji put dogodilo na ostrvu Barbarinac u julu ove godine.

Foto: Printscreen/Instagram/one_night_in_balkan_sb

 

"Sa žaljenjem obaveštavam sve moje fanove u Hrvatskoj da je moj koncert planiran za sutra na ostrvu Barbarinac - otkazan od strane vlasti u Hrvatskoj. Razlog je šokantan i sramotan - zato što dolazim iz Srbije. Iskreno, ovakve stvari u 21. veku?! Primitivizam, rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku - širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajednicku buducnost svih nas dobrih ljudi! Neka nas muzika spaja! Volim vas!", napisala je Jelena tada na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija