• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2023

16:10

Katarina Grujić zbog bolesti otkazala večerašnji nastup u Beogradu! Evo o čemu se radi

instagram

Estrada

Katarina Grujić zbog bolesti otkazala večerašnji nastup u Beogradu! Evo o čemu se radi

Podeli vest

Katarina već nedelju dana ima visoku temperaturu i bakterijsku infekciju, zbog čega nije u stanju da održi nastup večeras.

Jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica u našoj zemlji, Kaća Grujić, usled premorenosti zbog posla i učestalih nastupa, doživela je kolaps organizma.

Pevačica već nedelju dana ima visoku temperaturu i bakterijsku infekciju, zbog čega je bila primorana da otkaže večerašnji nastup na prestoničkom splavu. Uprkos lošem zdravstvenom stanju, ona je juče, kako ne bi otkazala nastup u Tuzli, putovala, pevala i nakon što se vratila u Beograd, shvatila da nema snage za večerašnji nastup i da joj telo šalje jasan signal da mora da odmori. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Kaća je kao pravi profesionalac u Tuzli pevala nekoliko sati pod temperaturom, bez prestanka! Nije želela da razočara publiku koja je platila kartu za njen nastup! Nekoliko puta je na bini htela da se sruši i silazila je sa iste kako bi se umila i popila malo vode, ali se vraćala nazad i trudila se da niko ne primeti kako joj je! Svaka joj čast! - rekao je za Informer izvor sa lica mesta.

Osim toga, kako smo saznali, Grujićeva uveliko u studiju priprema nove pesme koje svojoj publici planira da pokoni pocetkom naredne godine.

- Okupila je sjajan i provereni tim, neki od njih su radili na njenim najvećim hitovima u karijeri. Kada ne nastupa, radi na novim projektima i jedva čeka da sve ugleda svetlost dana - rekao nam je dobro obavešteni izvor.

Foto: Marko Đoković

 

Kaća će se redovnim aktivnostima, nastupima i radu na novom studijskom albumu vratiti već za nedelju dana, kada popije terapiju koju su joj lekari prepisali.

- Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana, ali je očigledno ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti sa svojom publikom, ali im se vraćam sledećeg vikenda joč jača i bolja. Pripremam nove pesme, spotove, imam velike planove... a i zakazane nastupe do novembra meseca. Ovih par dana ću odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda, nastavljamo gde smo stali - rekla nam je Kaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija