• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2023

18:09

Mladu pevačicu bojkotuju svuda! Breskvici otkazali nastup i u Vranju!

Shutterstock/promo

Estrada

Mladu pevačicu bojkotuju svuda! Breskvici otkazali nastup i u Vranju!

Podeli vest

Anđela Ignjatović Breskvica, jedna od najpopularnijih izvođača širom Balkana, zabranjena je u Banjaluci u kojoj je gradonačelnik Draško Stanivuković javno zatražio da njen koncert bude otkazan. Međutim, tu nije kraj, već su Breskvicu sada zabranili i u Vranju.

Organizatori manifestacije "Dani Vranja" otkazali su koncert Breskvici s obrazloženjem da je došlo do pritisaka da to učine.

Naime, nakon što se podigla medijska prašina i zabrana nastupa Breskvice u Banja Luci, čelnici manifestacije odlučili su da njen nastup otkažu kako, po njihovom mišljenju, ne bi negativnu atmosferu stvorili i u Vranju.

Foto: Instagram prntscreen/017_dn

 

 

- Povodom toga, kako ne bismo doveli kulturno turističku manifestaciju "Dani Vranja" u negativni kontekst i zvog reakcije građana stvorili negativnu atmosferu, doneli smo odluku da nastup estradne umetnice Breskvice otkažemo - piše u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija