• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

28.08.2023

13:25

"Odrasla sam na turbo-folku, a Karleuša je najveća zvezda!" Mimi Mercedes o saradnji sa Jelenom, karijeri i dečku (VIDEO)

Miloš Rafailović

Estrada

"Odrasla sam na turbo-folku, a Karleuša je najveća zvezda!" Mimi Mercedes o saradnji sa Jelenom, karijeri i dečku (VIDEO)

Podeli vest

Gošća zabavnog dela emisije "Info dan" kod urednika Informer televizije i "estradnog filozofa" Milija Čolića bila je reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedes.

Mimi je na samom početku razgovora sa, uvek visprenim i dobro informisanim, Milijem istakla da je ranije nismo mogli često videti na malim ekranima jer je imala strah od medija, pa otkrila šta publici njene pesme poručuju:

- Drago mi je što sam ovde. Kada sam se pojavila imala sam samo 23 godine. Osećala sam strah od novinara koji sam, srećom, prevazišla. Što se pesama tiče, najbitnije mi je da je rep koji stvaram kvalitetan. Repujem od svoje 18. godine. Otpočetka sam pratila srce i bila svoja i spontana. Moje pesme - to sam ja. Nikada nisam jurila popularnost i novac. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Mimi Mercedes i Mili Čolić

Jankovićeva nikada nije krila da, osim repa, uživa i u numerama turbo-folka:

- Mnogo volim folk, pišem i tekstove za tu vrstu muzike. Moram da se pohvalim da sam sve bolja i bolja u tome. Ja sam beogradska devojka koja je odrasla na turbo-folku. Moji uzori su naše najpoznatije pevačice. Pa, poznato je da obožavam Stoju. Ona je legenda i vanvremenski umetnik.

Poslednjih su dana najaktuelniji albumi muzičke dive Jelene Karleuše, "Alfa" i "Omega", a Mimi se na oba projekta našla kao autorka hrabrih i provokativnih tekstova:

- Ogroman ponos osećam što sam radila sa Jelenom Karleušom. Ona je najistaknutija ličnost šou-biznis scene na ovim prostorima i ja sam njen fan. Dobila sam priliku da mi jedna od prvih saradnji kao tekstopisca bude sa najvećom zvedom. Jelena je hrabra i sve vreme je u studiju tokom stvaranja pesama. Sećam se, rekla mi je: "Pojačaj rime, hoću da tekst bude što više reperski!". Pored nje pisala sam i za Milicu Pavlović, Nikoliju, Saru Jovanović.

Reperkin privatan život, uprkos velikoj popularnosti, ostao je nedostupan javnosti, a Mimi je sada na televiziji Informer otkrila da je dugo u vezi:

- U vezi sam, moj dečko nije poznata ličnost. Uprkos tome, on se odlično nosi sa mojom popularnošći i onim što ona donosi. Ne mogu da otkrivam čime se bavi, ali dugo smo u vezi - kazala je Mimi Mercedes. 

Na sceni je već dugi niz godina i može da se pohvali velikim hitovima, a klubovima u kojima Milena nastupa su uvek dupke puni:

- Srećna sam zbog toga. Nastupam uskoro u Beogradu. U klubu "Dragstor" sam 7. oktobra. Pozivam ovom prilikom sve ljude da dođu, čak i one koji ne slušaju moju muziku jer je provod odličan. Krećemo u 22 časa, pa se lagano zagrevamo - zaključuje Mimi Mercedes na Informer TV.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija