• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2023

09:30

Šta nije u redu s ovim čovekom?! Otac jutjuberki Anđele i Nađe, komentarisao njihov izgled! Svi se zabezeknuli

Youtube prntscreen/TikTok prntscreen/ZOKS95

Estrada

Šta nije u redu s ovim čovekom?! Otac jutjuberki Anđele i Nađe, komentarisao njihov izgled! Svi se zabezeknuli

Podeli vest

Velika prašina nedavno se podigla kada su popularne Jutjuberke iz Pariza, Anđela i Nađa Đorđević nestale, a potom se saznalo da su samo s majkom napustile oca Zorana Đorđevića. Od tada se Zoran neprestano oglašava i redovno ima poruku za ćerke, a sada je sve šokirao pričom o njihovom izgledu.

Kivan na svoje ćerke, Zoran redovno u svojim "lajvovima" na TikToku komentariše njihov život i šalje im poruke. Ovoga puta je sve zgrozio:

Anđela je lepa kao lutka, kao lutka lepa, lepša od Nađe tri puta. Nađa je kao devojčica bila zgodna dok je trenirala gimnastiku. I ona je meni lepa, ja ih volim obe, ali je bila zgodna - govorio je Zoran Đorđević što je korisnike mreža šokiralo, pa su osudili ovaj njegov potez:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💫ANĐELA💫 (@andjelica)

- Šta nije u redu sa ovim čovekom?! Molim, šta je bre ovo?, Kakav je ovo otac?, Je l te stid da pričaš tako o ćerkama...

Podsetimo, Zorana je svojevremeno, između ostalog, poručio da je "mrtav za njih", kao i da će "izbaciti njihove stvari na ulicu".

Foto: TikTok prntscreen/Zoks95

 

 

- Kada želite da napustite porodicu i nestanete, kao što ste vi uradile meni, morate da budete spremi da očistite sve za vama. Ne može i jare i pare. Anđelina i Nađina ideja jeste bila da se otvori Jutjub kanal, taj kanal sam ja otvorio, jer su one bile maloletne. Ja sam ugovor potpisao i prvih 30.000 evra u marketing sam uložio ja. Niko od nas nije znao da će one od toga da zarađuju. Kada su ozbiljan novac zaradile, pitao sam ih čime žele da se bave, a one su rekle da hoće da im to bude posao. Tada sam im rekao da moraju tome ozbiljno da se posvete - ispričao je nedavno Zoran i dodao:

Foto: printscreen

 

 

- Plaćao sam stan i ja sam garant za nekretninu u Nici, ali ne znam da li su one tamo. Izašao sam sa jednom malom torbicom i uzeo stan u Parizu. Kuću vam ostavljam. Imate rok između 15. decembra i 1. januara da uzmete sve što želite, posle toga biću prinuđen da sve izbacim pre nego što budem predao kuću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija