• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2023

20:48

Prvo oglašavanje Irine Vukotić nakon otkaza na Pinku! Voditeljku potpuno savladale emocije

ATAimages

Estrada

Prvo oglašavanje Irine Vukotić nakon otkaza na Pinku! Voditeljku potpuno savladale emocije

Podeli vest

Irina je podelila emotivnu poruku koju je dobila od svojih kolega, a na koju nije mogla da ostane imuna.

Voditeljka "Novog jutra", Irina Vukotić, dala je otkaz na televiziji Pink i prelazi da radi na televiziju Prva. 

Irina se povodom promene radnog mesta nije oglašavala sve do sada, kada je na svom Instagram profilu podelila poruku koju je dobila od kolega. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Draga Irina, videh vest da napuštaš Pink, ako je to istina, želim ti puno sreće na novom poslu. Hvala ti puno na dosadašnjoj saradnji, podršci i savetima. Jedna si od retkih koja je svima nama uvek pomagala i bila vetar u leđa. Takav je posao, srešćemo se sigurno, a ja se nadam da ću tvojim stopama krenuti i da ću još mnogo toga naučiti od tebe jer si primer kako treba - glasila je poruka koju je Irina podelila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram printscreen/irinavukotic

 

Irina je uz to dodala i svoj komentar.

- Drage moje mlade kolege - napisala je Pinkova bivša voditeljka, uz emotikon sa srcima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija