• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2023

07:00

Danas se ženi Darko Lazić! Automobil od 320.000 evra, luksuzna dekoracija i suze, sve je spremno za svadbu godine

Shutterstock/ATA images

Estrada

Danas se ženi Darko Lazić! Automobil od 320.000 evra, luksuzna dekoracija i suze, sve je spremno za svadbu godine

Podeli vest

Darko nije štedeo za današnji dan pa je samo za dekoraciju pukao 50.000 evra, a on i Katarina će se nakon venčanja provozati u automobilu od 320.000 evra.

Pevač Darko Lazić danas će u crkvi reći sudbonosno da svojoj izabranici Katarini. Njih dvoje će se venčati u Darkovom rodnom mestu, Brestaču u hramu Svetog apostola Gavrila. 

Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što se Darko i Katarina venčavaju u sredu, kada se po običajima posti na vodi, zbog čega se oglasio Hram u kojem će se odviti sveta ceremonija.

Foto: E-Stock

 

- On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki - koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza - tvrde iz crkve.

Da je Darkova svadba po svemu neobična i drugačija od ostalih govori i činjenica da će se on i njegova žena nakon venčanja provozati u automobilu koji podseća na spejs-šatl, a u pitanju je "lamborgini" kabriolet, čija cena iznosi vrtoglavih milion evra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SCANDAL! (@scandaltabloid)

Nakon čina crkvenog venčanja i vožnje skupocenim automobilom, mladenci će svoje veselje zajedno sa gostima nastaviti u luksuznom restoranu u Pećincima. Lista zvanica broji čak 520 gostiju, a među njima našla se i Darkova bivša supruga Ana Sević, sa svojim sprugom Danielom.

Darko je nema sumnje želeo da napravi svadbu godine, pa je zbog toga samo na dekoraciju potrošio 50.000 evra. U sali u kojoj će se održati veselje postavljen je svetleći tunel koji vodi do mladenačkog stola. Cela sala je od poda do plafona ukrašena belim cvećem, koje se može naći i na stolovima. Celokupni izgled prostora dodatno su upotpunili zlatni tanjiri, kao i zlatni escajg.

Foto: ATA Images

 

Folker je ispunio želju svoje drage, pa će im tako za prvi ples zapevati Petar Grašo. 

Kako navode mediji, Darko je pre par dana plakao od uzbuđenja zbog svadbe i crkvenog venčanja, koje će mu biti prvo takvo zavetovanje pred Bogom, s obzirom na to da se sa prethodnom suprugom Anom nije venčao u crkvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija