• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2023

13:04

"Sin mi neće doći na svadbu!" Darko Lazić tužan na dan venčanja, nedostaje mu naslednik (VIDEO)

Maša Banđur

Estrada

"Sin mi neće doći na svadbu!" Darko Lazić tužan na dan venčanja, nedostaje mu naslednik (VIDEO)

Podeli vest

Pevač je istakao da mali Aleksej neće biti na svadbi iz opravdanih razloga.

Pevač Darko Lazić danas će u crkvi reći sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini. Njih dvoje će se venčati u Darkovom rodnom mestu, Brestaču u hramu Svetog apostola Gavrila, a svadbeno veselje će se održati u restoranu u Pećincima.

Nakon što se spremio za svadbu, Darko je izašao ispred kuće gde su bili njegovi prijatelji, kao i trubači koje je odmah počeo da kiti. 

Darkova ćerkica Lorena, koju je dobio sa Anom Sević je pristigla na svadbu sa svojom bakom, a njegov sin, Aleksej, kojeg je dobio sa Marinom Gagić neće biti tu danas. Kako je Darko rekao za Informer, njegov naslednik nije tu iz opravdanih razloga. 

- Sin mi neće doći na svadbu iz opravdanih razloga, ali sve će to doći na svoje mesto - rekao je Darko. 

Podsetimo, Marina je sinoć otkrila kako joj Darko nije poslao pozivnicu za svadbu, a sina je tek juče pozvao. 

- Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a i svakako ne bih išla jer smo Aleksej i ja otputovali. Sina je na svadbu zvao danas, ali za takve stvari je mogao malo ranije da me obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, neka mu je sa srećom - rekla je Marina za "Telegraf". 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija