• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

30.08.2023

18:30

(FOTO) Oglasila se Marina Gagić! Usred venčanja Darka Lazića objavila fotke sa sinom, evo gde je i šta radi

ATAIMAGES

Estrada

(FOTO) Oglasila se Marina Gagić! Usred venčanja Darka Lazića objavila fotke sa sinom, evo gde je i šta radi

Podeli vest

Bivša partnerka Darka Lazića, Marina Gagić, otputovala je u Vrdnik sa sinom Aleksejem, a fotografije je objavila na Instagram "storiju".

Darko Lazić izgovorio je danas sudbonosno "da" svojoj partnerki Katarini. Nakon ceremonije venčanja pevač je istakao da je uzbuđen, kao i da mu fali pokojni otac.

Javnost je bila iznenađena što se na spisku zvanica našla i Darkova nekadašnja supruga Ana Sević, dok je njegova bivša, Marina Gagić, otkrila da ona, ali ni njen naslednik slavlju neće prisustvovati jer su na putu, kao i da je pozivnica stigla kasno.

Foto: printscreen instagram

Aleksej Lazić

- Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a i svakako ne bih išla jer smo Aleksej i ja otputovali - rekla je ona, pa dodala:

- Sina je na svadbu zvao danas, ali za takve stvari je mogao malo ranije da me obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, neka mu je sa srećom. 

Foto: printscreen instagram

Marina Gagić i Aleksej Lazić

Dok slavlje uveliko traje, Gagićeva se oglasila na Instagramu, a po svemu sudeći, ona je sa sinom otputovala u Vrdnik. Fotografije je objavila na "storiju", a više je nego jasno da uživa sa naslednikom, te da se ne potresa što joj bivši staje na "ludi kamen".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija