• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

31.08.2023

20:45

Desingerica progovorio o ugovoru za sedmu sezonu "Zadruge": "Voleo bih da mi ne daju te pare"

Zoran Sinko

Estrada

Desingerica progovorio o ugovoru za sedmu sezonu "Zadruge": "Voleo bih da mi ne daju te pare"

Podeli vest

Dragomir Despić već neko vreme izaziva buru u javnosti, popularnost mu je duplo porasla nakon intervjua na Informer TV.

Kako je rekao za našu televiziju, Desingerica se ovim poslom bavi tek godinu dana, a iza sebe ima more fanova, među njima su i deca.

Dragomir Despić je glavna tema medija zbog kontroverznih nastupa. Najpoznatiji video je gde reper devojčicu tapka patikom po glavi, dok ona peva, i to je smao jedan od skandala po kojem je poznat.

Još jedan od rituala bez kojih ne može da prođe njihov nastup jeste bacanje pocepane čarape, kada se fanovi bore ko će je uhvatiti, a sada su Dragomir i Luka objasnili zbog čega mlade ljude udaraju patikom

- To nije religiozno, to je moj ritual preobraženja u našu muziku. Ja "krstim". Odaberem nekoga gde vidim najviše tih đavola koji treba da se izbace kroz našu muziku. To odmah vidim, čim izađem na binu, a nekada imam i zakazano. Večeras imam dogovoreno tri, četiri "krštenja" - rekao je Desingerica, a Pljugica je kroz smeh samo dodao:

- Ja ne "krstim", nemam ovlašćenje za to.

Foto: Zoran Sinko

 

Desingerica je otac devojčice koja ima dve godine, te je objasnio kako bi reagovao kada bi njegova ćerka jednog dana otišla na nastup i kada bi nju neko udarao patikom po glavi.

- To je moj gas, to se sigurno neće desiti. "Krštenja" isključivo radim ja, mislim da se ljudi ne bi krstili kod drugih ljudi, osim isključivo kod mene, drugi izvođači ne znaju to da rade. Jedino ako neko prođe moju školu, onda može - istakao je Despić, pa je otkrio kako vaspitava svoju naslednicu.

- Dunja je dve godine naprednija nego njeni vršnjaci, ponaša se kao da ima četiri. Peva, vrišti, priča, zna sve moje pesme. Razgovaram sa njom kao sa odraslom osobom. Tako se ponašam prema njoj, tako je i vaspitavam. Raste zdravo, bez obzira na moja sr*nja. Raste u zdravoj porodici i okolini - priznao je Desingerica koji kaže da bi doveo ćerku na nastup, ali mu ne dozvoljava supruga Nevena.

Dragomir Despić je oženjen, ali su ga skoro povezivali sa Majom Marinković, zvezdom rijalitija, a spekuliše se da je on potpisao ugovor za sedmu sezonu Zadruge.

Reper je sada odgovorio da li je potpisao ugovor i da li ga privlači rijaliti svet i da li bi tamo izvodio svoj preformans sa čarapama.

- Meni se to ne radi, ali za neku cifretinu, možda bih to i uradio. Voleo bih da mi ne daju te pare koje bih tražio. Bio bih spaljen tamo sve vreme, napravio bih s**nje od sebe - iskreno je priznao Despić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija