• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

07:00

Malo bogatstvo za samo jednu pesmu! Evo koliko košta da Grašo otpeva numeru za prvi ples

ATA Images

Estrada

Malo bogatstvo za samo jednu pesmu! Evo koliko košta da Grašo otpeva numeru za prvi ples

Podeli vest

Petar Grašo sve više je odabir mladenaca koji žele da prvi ples otplešu uz njegove balade i to uživo, a evo koliko to košta!

Pre nekoliko dana, poznati pevač Petar Grašo imao je čast da bude specijalni gost na svadbi srpskog muzičara Darka Lazića te mu je za prvi ples otpevao pesmu "Jel ti reka ko".

Nije neuobičajeno da se Petrove pesme biraju za prvi ples na svadbama, ali sada postaje sve popularnija praksa da parovi žele da taj poseban trenutak učine još romantičnijim tako što će Graša angažovati da izvodi pesmu uživo. Obično, Grašo ostane na svadbi oko 10 minuta, što je otprilike koliko traje prvi ples. S obzirom na to da je Petar Grašo jedna od vodećih regionalnih zvezda, mnoge je zanimalo koliko košta ovakvo zadovoljstvo.

Foto: Live Production

 

Izvor iz muzičke industrije za "Slobodnu Dalmaciju" navodi kako pevač ne nastupa previše na privatnim slavljima, a najviše voli doći na venčanja te mladencima otpevati jednu do dve pesme po dogovoru. Taj angažman košta od 2.000 evra, pa naviše.

"Grašo vam za tih desetak minuta koliko će pevati ne dolazi za ispod 2000 eura", tvrdi izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija