• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

05.09.2023

07:45

Haris bi sve dao da se pomiri s Radom! Berković na sve načine pokušava da obnovi vezu s pevačicom

printscreen

Estrada

Haris bi sve dao da se pomiri s Radom! Berković na sve načine pokušava da obnovi vezu s pevačicom

Podeli vest

Rada Manojlović još prošle godine raskinula je sa svojim dugogodišnjim dečkom Harisom Berkovićem, a nijedno od njih dvoje nije želelo da otkriva razloge za razlaz. Međutim, pevač sada želi da se pomiri sa Manojlovićevom.

Rada i Haris raskinuli su u oktobru prošle godine i ostali su u odličnom odnosu. Međutim, pevač poslednjih meseci radi na tome da obnove romansu koja se završila zbog toga što je luče iz Četereže bila iskrena i rekla da ne želi decu:

Foto: pixels/printscreen

 

 

- Ja sam pokušavala da objasnim Harisu i drugim muškarcima da ja uopšte nemam taj osećaj za decu. Oni svi misle da je do njih, u smislu "sa mnom ne želiš dete". Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može da reši verbalni problem sa ljudima ne mislim da je spremna za dete i vaspitavanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovornosti molim za razumevanje - rekla je jednom prilikom Rada.

- Prema rečima sagovornika, Berković žarko želi ponovo da bude sa Manojlovićevom: - On bi sve dao da bude po starom. Mnogo su se oni voleli, a ona mu je bila najveća ljubav. Patio je jako za njom i jedva se oporavio posle raskida. Sada bi da se vrati ta emocija koja je bila, ali ne zavisi od njega. Rada je nastavila sa svojim životom, radi punom parom, snima, a ima mnogo udvarača. Videćemo šta će biti, uskoro ima nastup u Bosni pa se možda i vide. On ima strah da Rada ima dečka i ne zna da svima priča kako mu se ne bi vratila - završava naš izvor.

O ovim navodima medija ni Rada ni Haris nisu želeli da daju komentar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija