• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer

06.09.2023

07:37

Stanija zbog ove prepiske raskinula s verenikom! Isplivali dokazi da je Asmin hteo da se pomiri sa Aneli!

ATAIMAGES

Estrada

Stanija zbog ove prepiske raskinula s verenikom! Isplivali dokazi da je Asmin hteo da se pomiri sa Aneli!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić ispričala je da ju je muž Asmin Durdžić ostavio zbog Stanije Dobrojević, koja ga je juče ostavila nakon što je isplivala njegova prepiska sa ženom, u trenutku kada je bio sa njom u vezi.

Međutim, zanimljivo je to da je Asmin sve vreme "sedeo na dve stolice". Dok je s jedne strane s Stanijom čekao dete, istovremeno je ljubomorisao ženi koju je ostavio, Aneli, ispitivao je da li je našla nekog, te "opipavao teren" i proveravao misli li na njega i da li bi mu se vratila.

Sada su isplivale njihove poruke.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

- Jesi li imala išta ili nisi? Odgovor mi daj, jednostavno, ako je ne, onda mi daj dokaz. Zakuni se u dete - ispitivao je Asmin, a Aneli mu je potvrđivala da nikog drugog nije imala:

- Što je sad to bitno, moj Asmine? Da imam nekog rado bih ti rekla, ti si mene ostavio radi druge. To je sve bilo društvo, izlazila... A ne znaš koju bol sam prošla - rekla mu je ona, a on je nastavio sa pitanjima:

- Je l' misliš na mene? - uporan je bio Durdžić, a Aneli je pokušavala da mu objasni koliko joj je bilo teško zbog svega što joj je priredio:

- Kakve to veze ima? Ja sam morala nekada izaći, bila sam svaki dan u hitnoj, na infuzijama zbog vas! Jednom ću ti ispričati sve što sam prošla - rekla je ona, na šta je usledio njegov sramni odgovor:

Foto: printscreen RTV Pink/ATA

 

- Zbog čega? Ništa nije bilo javno, niti sam ja išao javno, nego si ti mene provocirala svaki dan. Misliš da je meni drago i da ne mislim?

Aneli je tada "pukao film".

Foto: ATA Images

 

- Molim, nije išlo javno?! Sram te bilo, Asmine! Ti si uživao dok sam ja umirala! Kako te nije sramota, prodao si mene i malu za šaku Majamija! Ali nema veze, neću ništa da ti govorim, sad je sve napravljeno i ne može se ispraviti, a ja još uvek mislim da sam u nekoj komi i da ću se probuditi - pisala je ona, a muž ju je pitao da li ga još uvek voli i da li bi mu se vratila:

- Ne bih ti se vratila, volim te, ali ne, nikad! Zato što sam te gledala javno svaki dan sa drugom kako uživaš, otišao za Ameriku zbog nje, kupovao joj poklone, obasipao lepim rečima, vodio ljubav, javno objavljivao... Ti misliš da bi to ijedna osoba na svetu oprostila?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija