• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2023

13:58

Karleuša u jeku skandala objavila fotku sa Duškom i ćerkama! Porodica na okupu, a povod je predivan!

ATAIMAGES

Estrada

Karleuša u jeku skandala objavila fotku sa Duškom i ćerkama! Porodica na okupu, a povod je predivan!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša je pre nekoliko dana nazvala svog bivšeg izabranika i oca svoje dece "životnom greškom", a sada je objavila njihove porodične fotografije!

Jelena Karleuša je u jedno intervjuu pomenula Duška u negativnom kontekstu, pa su mnogi pomislili da su njihovi porodični odnosi narušeni. Međutim, Karleuša je fotkama demantovala takve glasine.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Naime, njihove ćerke Nika i Atina danas slave rođendan, a pevačica im je javno čestitala rođendan na svom Instagram profilu. Objavila je nekoliko fotografija iz perioda kada je porodica bila na okupu,  pa su tako svi imali priliku da se podsete lepih trenutaka. 

Foto: Instagram printscreen

 

 

I Duško se oglasio na pomenutoj društvenoj mreži i objavio fotografiju sa ćerkama iz Atine.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija