• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer.rs

08.09.2023

06:30

"Ona nažalost ne pita ni majku, ni mene ništa", Haris Džinović muči muku s ćerkom, sada se javno požalio

Printscreen Instagram/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Ona nažalost ne pita ni majku, ni mene ništa", Haris Džinović muči muku s ćerkom, sada se javno požalio

Podeli vest

Haris Džinović koji ima karijeru dugu više od 40 godina, a koju je gradio samo na hitovima, sada se susreo sa neobičnim zanimanjem svoje ćerke Đine s kojom se u mnogo čemu ne slaže. On se požalio i da se Đina ne konsultuje s njim, ali ni sa majkom Melinom.

Haris je proteklih dana bio član žirija u emisiji "Nikad nije kasno" u kojoj je govorio o pevačima koji se takmiče i koliko ih on kritikuje:

Foto: Insajder/Novak Đurović

 

 

- Nisam ja strog, ja sam između muzike i njih. Ono što nije muzički tačno i pravilno, ja im to saopštim, jer oni to da vide sami bi popravili. Muzika ima svoje zakone, ona je takva, nema popuštanja i to je to. Ako pevaš tačan ton publika je zadovoljna, ako ne onda nije, to se čuje - iskren je Džinović koji se i dalje raduje pevanju i nastupima:

- Mene raduje, na svu sreću još uvek, i putovanja i izlazak na scenu. Radim i više nego ranije, to je jedno emotivno ispunjenje koje me čini srećnim - kaže pevač koji nije upućen u skandale na našoj javnoj sceni, te nije mogao da da sud o dešavanjima koja su nedavno tresla estradu.

Foto: printscreen

 

 

- Jako sam loše upućen u dešavanja, niti čitam niti se bavim drugima, nisam uopšte informisan, tek ako mi neko kaže - rekao je on, a na pitanje da li mu ćerka prenosi informacije o mladim pevačima, iskreno odgovara:

- Mi tu ne sarađujemo, ona radi svoj posao, to čime se ona bavi. Voleo bih da se bavi uspešno, ali to je ona odabrala i to je to. Ona je mlad čovek, ima 20 godina treba nečim da se bavi, nešto da uradi od sebe , da je zainteresuje. Da li je to taj put ili neki drugi, ali treba da se bavi nečim - objasnio je Džinović.

Foto: ATA Images

 

 

O tome kome se njegova ćerka Đina, koja je veoma popualrna na društvenim mrežama, češće obraća za savet, Melini ili njemu, Haris odgovara: 

- Ona nažalost ne pita ni mene ni Melinu, kuda šta treba da ide. Možda ima malo više sa Melinom saradnje na tom planu, sa mnom ne. Pokaže mi nekad neku fotku, ja kažem neki komentar, da li ga ona uvaži ili ne, ja to ne znam - kaže pevač koji joj se ne meša ni u ljubavne izbore.

- U ljubav se ne petljam, jer šta god kažeš nekom to je moj apsekt, a ne njen ili od sina. To vam ljubav vaša, radite šta god hoćete, mene nećete poslušati i to je - zaključio je Haris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija