• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2023

12:35

Ona je dovela milionera u Beograd! Ilma i vlasnik poznatog brenda uživali u Srbiji, postali nerazdvojni od kad je čuo njen glas (VIDEO)

Privatna arhiva

Estrada

Ona je dovela milionera u Beograd! Ilma i vlasnik poznatog brenda uživali u Srbiji, postali nerazdvojni od kad je čuo njen glas (VIDEO)

Podeli vest

Den Kejten, jedan od dvojice vlasnika prestižnog svetskog brenda "Dsqared 2", posetio je srpsku prestonicu proteklih dana, a sve na poziv svoje prijateljice, pevačice Ilme Karahmet s kojom je poslednjih godina veoma blizak.

Kako kaže dobro upućen izvor, Ilma i Den su toliko bliski da je on doživljava kao svoju mlađu sestru:

Foto: Foto: Informer.rs

Ilma u društvu čuvene braće Dina i Dena Kejtena

 

- Ilma je pozvala Dena u Beograd s obzirom na to da je naš grad prestonica Balkana i želela je da ga ugosti na mestu na kojem je provod najbolji, ali i u gradu koji je epicentar svega. Tako da je srpska prestonica bila logičan izbor, a klub "Lafajet" mesto gde je provod neverovatan. Inače, Den Ilmu doživljava kao svoju mlađu sestru i njihovo druženje počelo je od trenutka kada je on čuo kako ona peva. Tada je njegovog brata Dina i njega posetila u Milanu gde im je pevala na privatnoj proslavi. Nakon toga su postali bliski prijatelji - kazao je izvor za Informer.

Foto: Foto: Informer.rs

Ilma, Den i njen menadžer Dejan Malić 

Ilma je sa svojim menadžerom Dejanom Malićem ugostila Dena koji se ludo proveo u Beogradu o čemu najbolje svedoči snimak iz prestižnog beogradskog kluba.

Osim Ilme, sa Denom se provodila i poznata voditeljka Vesna Dedić.

Mlada pevačica je još pre dve godine pevala čuvenoj braći na rođendanskoj, zabavi zbog čega je bila veoma euforična:

- Unazad nekoliko dana što se tiče mene to je glavna tema. Vratila sam se iz Milana sa predivnim utiscima. Predivna je prilika je bila. Drago mi je što sam imala ovakvu priliku na početku svoje karijere - izjavila je Ilma tada i otkrila kako je došlo do poznanstva:

- Do saradnje je došlo sasvim slučajno. Imala sam koncert u Minhenu, gde se pojavio jedan od braće, konkretno Den. Upoznali smo se, on je ostao oduševljen mojim glasom. Pregledali su sve moje videe i pozvali me da baš ja gostujem na njihovoj rođendanskoj proslavi - ispričala je Ilma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija