• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.09.2023

20:00

(FOTO) Konačno uslikan sin Marije Veljković iz prvog braka! Duga plava kosa, od malih nogu glumac: Upoznajte Đurađa Milovanovića

Novak Đurović

Estrada

(FOTO) Konačno uslikan sin Marije Veljković iz prvog braka! Duga plava kosa, od malih nogu glumac: Upoznajte Đurađa Milovanovića

Podeli vest

Đurađ Milovanović, sin Marije Veljković počeo je da glumi u serijama i filmovima na sopstvenu inicijativu.

Ponosna mama njegovu odluku podržala je, zapravo pomogla mu da se oproba u napornim snimanjima i potajno se ponadala da će ga težina posla odvući na drugu stranu.

Na njenu žalost, to se nije dogodilo.

Sin Marije Veljković iz prvog braka sa Nebojšom Milovanovićem odlučan je da jednoga dana postane veliki glumac a ko mu je bio i ostao uzor jasno je stavio do znanja kada se nedavno slikao ispred grafita Bate Živojinovića.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Ponosna mama u opisu slike napisala je: "Posle probe u pozorištu…"a svi koji dobro poznaju prestonička pozorišta shvatili su da je reč o Ateljeu 212.

Na kom to projektu mali Durađ radi niko još ne zna, doznaće se na premijeri.

Sve je još uvek obavijeno velom tajne, a dugo se tajilo i da je sin Marije Veljković promenio imidž. 

Foto: Instagram/printscreen

 

 

On je pustio kosu, tako da mu je druženje sa drugim umetnicima i te kako uticalo na imidž.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija