• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

12.09.2023

15:00

Milan dao Jeleni pesmu zbog bolesti njegove majke! Otkrivamo sve detalje odnosa Karleuše i Stankovića, bila uz njega kada niko nije

ATA

Estrada

Milan dao Jeleni pesmu zbog bolesti njegove majke! Otkrivamo sve detalje odnosa Karleuše i Stankovića, bila uz njega kada niko nije

Podeli vest

Pevač Milan Stanković poklonio je pesmu "Ludilo" Jeleni Karleuši kako bi joj se zahvalio jer mu je pomogla u najtežim trenucima.

Veliku pažnju proteklih nedelja privukla je iznenadna saradnja Jelene Karleuše i Milana Stankovića koji je pop divi poklonio pesmu "Ludilo", a Informer je došao do saznanja koja objašnjavaju njihovu bliskost. 

Do sada je Milanov iskušenički život bio tema brojnih kontroverzi i ono što malo ljudi zna jeste da se pevač posvetio veri zbog bolesti svoje majke. Kako saznajemo, u tim trenucima najveću pomoć pružila mu je Jelena Karleuša koja je zbog oboljenja majke Divne imala najbolje kontakte s lekarima koje je pozvala kako bi pomogli Stankovićevoj majci da ozdravi. Izvor za Informer otkrio je i da se Milan i Jelena odavno poznaju, a dodatno su se zbližili kada mu je Karleuša pomogla:

- Milan i Jelena su godinama u kontaktu. Još 2010. godine je trebalo da snime "Insomniu", ali to tada Saša Popović nije dozvolio jer je Karleuša bila u lošim odnosima sa "Grandom". Ni kasnije, kada je ona bila u žiriju "Zvezda Granda", a on u "Pinovim zvezdicama" to nije bilo izvodljivo, pa su odustali od ideje o saradnji - priča izvor Informera, pa nastavlja:

Foto: ATAIMAGES

Jelena Karleuša, Milan Stanković

 

- Mnogi ne znaju da se Milan okrenuo veri kada se njegova majka Milena razbolela od teške bolesti, a Jelena je bila ta koja mu je ponudila pomoć i nesebično delila sa njim kontakte lekara i načine lečenje opake bolesti. Sve vreme su bili u kontaktu, a on joj je, kao znak zahvalnosti, poklonio pesmu "Ludilo". Ona je insistirala da numeru plati, ali nije bilo govora. Stanković je smatrao da je to mali znak pažnje i "hvala" za sve što je uradila za njega - kazao je dobro obavešteni izvor za Informer.

Otkako se pojavio na sceni, Milan Stanković privlači ogromnu pažnju svojim fizičkim izgledom, muzičkim izrazom, ali i privatnim životom. U jeku popularnosti povukao se iz javnog života, te se posvetio veri, a kako se spekulisalo, nameravao je i da se zamonaši. Javnost je bila iznenađena kada se na spisku autora novog albuma Jelene Karleuše našao i on, a o pesmi "Ludilo" i saradnji sa ekscentričnim pevačem, muzička zvezda je na nedavno održanoj promociji i progovorila:

- Milan se sa ovom pesmom vratio na scenu na pravi način i na velika vrata. On je za mene jedan od najtalentovanijih mladih pevača i sigurno će se duet desiti u budućnosti. Ovo je samo spoj neverovatne sličnosti u energijama i u mentalitetu i možda ludilu, kako se pesma i zove. Muziku za pesmu sam dobila od Milana na poklon - rekla je tada JK za Kurir.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija