• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

14.09.2023

14:05

Prva izjava bivše Uraganke nakon tvrdnji da je muva milioner: Nusret je jako prijatan prema meni, oduševljena sam!

Printscreen/Instagram/ivana_boom_nikolic

Estrada

Prva izjava bivše Uraganke nakon tvrdnji da je muva milioner: Nusret je jako prijatan prema meni, oduševljena sam!

Podeli vest

Prema našim saznanjima Nusret je opčinjen našom pevačicom koju je upoznao u svom restoranu.

Ivana Nikolić je na odmoru u Istanbulu upoznala čuvenog turskog kuvara Nusreta Gokčea koji je "bacio oko" na nju.

Prema našim saznanjima Nusret je opčinjen našom pevačicom koju je upoznao u svom restoranu u kojem je pevačica bila na ručku.

Foto: printscreen instagram

Ivana Nikolić

Ivana se za Informer prvi put oglasila u vezi poznanstva sa svetskom zvezdom koji je kuvao za mnoge holivudske zvezde i kojeg na Instagramu prati više od 53 miliona ljudi.

- Upoznali smo se sasvim slučajno. Razmišljala sam gde bih otišla na odmor nakon letnje sezone i odlučila se za Istanbul jer ga do sada nikada nisam posetila. Hotel u kojem sam odsela je u zgradi gde Nusret ima jedan od svojih restorana, tako da sam tu često mogla da jedem. I tako sam slučajno naletela na njega - kaže pevačica za Informer i dodaje da je oduševljena ljubaznošću slavnog kuvara:

Foto: Printscreen/Instagram/ivana_boom_nikolic

Ivana Nikolić u društvu svetske zvezde Nusreta Gokčea

- Meni je izgleda suđeno da svetske zvezde upoznajem u restoranima. Prvo Džoni Dep, a sada Nusret. Šalu na stranu, Nusret je prema meni bio jako prijatan, a najviše sam oduševljena njegovom prirodnošću i time koliko je posvećen poslu. U Istanbul ću sigurno ponovo otići jer taj grad ima energiju koja mi mnogo prija.

Čuvenog turskog kuvara Nusreta Gokčea na Instagramu prate i mnoge naše poznate ličnosti, među kojima su Anastasija Ražnatović, Viki Miljković, Duško Tošić, Nikola Rokvić, Tamara Krcunović, Petar Strugar... Nusret je, inače, jedan od retkih kuvara u svetu koji je jela spremao za Rijanu, Bijonse, Leonarda di Kaprija, Dejvida Bekama, Kristijana Ronalda...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija