• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

15.09.2023

15:30

Olja Crnogorac za Informer nakon operacije: Zamenila sam dotrajale silikone posle 15 godina

printscreen/Ivan Dobricic

Estrada

Olja Crnogorac za Informer nakon operacije: Zamenila sam dotrajale silikone posle 15 godina

Podeli vest

Zamenila sam dotrajale silikone posle 15 godina, kaže Olja Crnogorac! Bivša voditeljka, a od nedavno i dizajnerka zbog dugogodišnjih postupaka vantelesne oplodnje kojima se podvrgavala susrela se s mnogim bolestima, među kojima i sa promenom na dojci.

Nakon što su joj lekari ustanovili mrlju, hitno su je operisali:

Foto: Printscreen tiktok

- Tačno je, pojavila mi se promena na dojci i tada sam saznala da moram pod nož i da silikone stare 15 godina zamenim novim. Kada sam se probudila iz anestezije, saznala sam da sam izgubila dosta krvi i da moram hitno da primam transfuziju - započinje priču za Informer Olja i objašnjava da joj izgled u poređenju sa zdravljem više uopše nije bitan.

Foto: Printscreen tiktok

 

- Kako su mi doktori objasnili, promene na dojci su posledica silnih kortikosteroida koje sam primala tokom procesa veštačke oplodnje, a ova zamena koju sam morala da uradim nije iz estetskih, već iz zdravstvenih razloga. Shvatila sam da sve te plastične operacije samo u početku ženu učine zadovoljnijom, ali da je zapravo najprivlačnije ono što ti priroda podari. Ovim putem želim da apelujem na sve mlade devojke da dobro razmisle kada požele neku promenu na svom licu ili telu - rekla je Olja ne želeći da produbljuje priču jer je njeno zdravstveno stanje ozbiljno narušeno.

Foto: TikTok pr. sc.

- Ja se i dalje borim za život, kilaža mi varira od 74 kilograma do 59. Stalno povraćam i sušim se, osećam kao da se raspadam... Postala sam depresivna, anksiozna, svadljiva, zatvaram se u kuću i ne izlazim nigde. Najgore od svega mi pada što ne mogu da zatrudnim prirodnim putem. Ljudi koji me vole su danima na lekovima u iščekivanju poziva iz bolnice, da im jave da li sam preživela noć. Zbog cele situacije koja me je snašla, u bolnici me je hvatao napad panike. Kroz plač sam sebi govorila: Idem svojoj kući da umrem jer izgledam jezivo. Sve što sam ikada htela bilo je da čujem plač bebe.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Izvadila silikone i iz usana
Olja Crnogorac je još 2011. godine izvadila silikone iz usana, koje je nekoliko puta uvećavala. Kako su joj usta stalno bila kriva, roditelji su je naterali da ih sredi.
- Tačno je da sam izvadila silikone iz usana. Deda mi je govorio da imam usta kao garaža za fiću. Ponovo imam svoje stare usne, mada ja nisam imala mnogo silikona, samo jedan kubik. Pošto sila zemljine teže vremenom učini svoje i silikoni ne budu više onakvi kakvi su bili na početku, odlučila sam da ih izvadim - potvrdila je Olja.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija