• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2023

16:27

Ćira batalio pevanje, sada u Štutgartu sadi luk! Kada dođe u Srbiju, garderobu uzima od prijatelja: "Ako su cipele manji broj, malo sprčim prste"

ata/Shutterstock

Estrada

Ćira batalio pevanje, sada u Štutgartu sadi luk! Kada dođe u Srbiju, garderobu uzima od prijatelja: "Ako su cipele manji broj, malo sprčim prste"

Podeli vest

Dejan Ćirković, poznat pod nadimkom Ćira, bio je omiljeni izvođač narodne muzike tokom devedesetih godina, a sada vodi potpuno drugačiji život van teritorije naše zemlje.

Dejan Ćirković, poznat kao Ćira, već 25 godina boravi u Štutgartu. Prošle godine je javno pričao o teškoćama koje je doživeo zbog pandemije koronavirusa. Naglasio je da nije mogao posetiti svoju porodicu i prijatelje u Srbiji, te da nestrpljivo iščekuje povratak u domovinu.

Ćira je otkrio da je skoro godinu dana boravio u kolibi, da ništa živo nije radilo, sem što je posećivao prodavnice kako bi kupio namirnice. Nije imao ni gde da se ošiša, a ni sa kim da popriča.

Pevač je zbog situacije u kojoj se našao, rešio da se obezbedi na vreme, pa je bio posadio povrće za sopstvene potrebe. Tada je izjavio:

- Za sada imam samo beli luk, ali na proleće će biti i drugog povrća. Za svaki slučaj da se nađe. Nemam toliko luka da snabdevam Nemačku belim lukom - rekao je pevač i dodao:

- Nadam se da ću polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju. Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravila, mada ne bude nas nikad više od dvoje, troje. Skupimo se kada je lepo vreme i roštiljamo uz rakiju.

Foto: printscreen/Instagram

 

Ćira se često opisuje kao jedan od najduhovitijih izvođača na estradi. U jednom intervjuu je podelio da je uspeo da prevaziđe mnoge teške trenutke u životu zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije. Posebno je istakao pomoć koju mu je pružio Saša Popović, iako su bili primorani da prekinu svoju saradnju.

Naime, zbog brojnih televizijskih gostovanja Ćira iz Štutgarta, u kom živi 25 godina, dolazi u Beograd, te se s vremena na vreme desi da zaboravi da ponese svečaniju garderobu, pa bude primoran da potraži nešto u Popovićevom ormaru. Međutim, kako kaže, više mu to ne odgovara.

- Smršao je baš, pa svu garderobu skrati vamo, smanji tamo, to mi više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem - našalio se Ćira i rekao da mu Saša dođe kao glavni stilista kod kojeg i odseda kada boravi u Srbiji. Osim konfekcijskog broja, Popović i on imaju isti ukus, pa tako često na sebe obuče sve što nosi i Saša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 9 meseci

Kakve veze ima Korona sa dolaskom u Srbiju ? Pa i u najvecem jeku se putovalo ali su se znala pravila - ovaj sere !!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija