• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

18.09.2023

13:01

"Severini nisu krivi Srbi!" Jovana Jeremić dala prvi intervju Hrvatima, spomenula i Milana Popovića

ATAIMAGES

Estrada

"Severini nisu krivi Srbi!" Jovana Jeremić dala prvi intervju Hrvatima, spomenula i Milana Popovića

Podeli vest

Jovana Jeremić, voditeljka "Novog jutra" i zaštitno lice ružičaste televizije, progovorila je o pevačici Severini Vučković i njenim sramotnim izjavama o Srbima.

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić dala je veliki intervju hrvatskim medijima u kome je, između ostalog, progovorila i o pevačici Severini Vučković.

- Sa svojim gledaocima uistinu delim sve i mislim da su prvo iskrenost, a onda moj neosporiv šarm i seksepilnost koju posedujem, a koja nema veze sa silikonima i nadogradnjama, osvojili srca publike. Ima jedan jako uspešan čovek iz senke koji mi je rekao da na Balkanu postoje samo dve harizmatične žene s četiri rupice na licu kad se nasmeju. Šta mislite koje su to dve žene?

Foto: ATAIMAGES

 

Jeremićeva, naime, tvrdi da su te dve žene, ona i Severina, a zatim je spomenula šta zamera splitskoj pevačici:

- Za mene je ona velika zvezda i žena koja je pomakla granice. Nisam jedna od onih koji je napadaju, ako sam to nekad i učinila, nisam to napravila na način na koji su to uradili drugi. Ne znam njenu stranu priče, nije bila kod mene u studiju, i ne usuđujem se bilo šta da komentarišem dok ne upoznam ženu. Deluje mi jako emotivno. Mislim da joj nisu bile potrebne neke izjave za Srbiju koje je imala zato što se vidi jedna ljutnja zbog Milana i onoga što joj se dogodilo u prošlosti, ali nisu joj svi Srbi krivi za to. Volela bih da je ugostiim u emisiji, nisam je još zvala, svakako planiram. Vrata mog šou-a otvorena su za sve velike zvezde, Severina je definitivno jedna od njih, ma ona je megazvezda - rekla je Jovana Jeremić za Slobodnu Dalmaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija