• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

20.09.2023

14:40

"Srećna sam posle dužeg vremena", Darkova majka priznala da ponovo voli, otkrila kako joj je u vezi

informer.rs/Goran Todorović

Estrada

"Srećna sam posle dužeg vremena", Darkova majka priznala da ponovo voli, otkrila kako joj je u vezi

Podeli vest

Majka Darka Lazića, Branka, u žiži je interesovanja jer se saznalo za njenu vezu sa izvesnim Draganom Paunovićem s kojim je već 10 meseci u vezi.

Branka i Dragan poznaju se godinama, ali su se tek nedavno zbližili i započeli vezu. S obzirom na to da je ona udovica dve godine, a on razvedeni otac petoro dece, njihovoj ljubavi nije bilo prepreka.

Foto: Foto:Miloš Rafailović

 

 

Iako nije želela da se oglasi, Branka je sada priznala da je ponovo srećna:

- Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti - počela je Darkova majka.

Foto: Foto: Maša Banđur

 

 

- Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena - kroz osmeh je rekla Darkova mama.

Foto: Foto Facebook/Gagi Gagi

 

Kako je za Informer otkrio izvor, novi Brankin izabranik je vlasnik nekoliko apartmana na Zlatiboru:

- Branka i Gagi su počeli samo da se druže, oni se dugo poznaju, ali eto izrodila se jedna lepa romansa tek sada. Njoj je bilo teško jer je ostala bez supruga pre dve godine i Dragan joj je bio velika podrška. On je razveden, otac petoro dece i živi na relaciji Srbija - Francuska - Holadnija. Znaju ga i Darko i Brankin drugi sin Dragan. Brankin novi partner je vlasnik i apartmana na Zlatiboru, ali ima i druge poslove, tako da ona zaista uživa pored njega - kaže izvor blizak Lazićevoj majci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Dolaze deca s roditeljima, a zabranjena sam zbog plastičnog pištolja", Breskvica konačno progovorila o odluci Draška Stanivukovića!
Estrada

"Dolaze deca s roditeljima, a zabranjena sam zbog plastičnog pištolja", Breskvica konačno progovorila o odluci Draška Stanivukovića!

Ogromna medijska buka nastala je kada je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, izjavio da će na javnim dešavanjima u tom gradu zabraniti nastupe Anđele Ignjatović Breskvice i Dragomira Despića Desingerice. Nekoliko dana kasnije, kao razlog za zabranu Breskvice naveo je to što je na jednom bilbordu ona koja u ruci drži plastični pištolj, što je pevačica tek sada prokomentarisala.

20.09.2023

12:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija