• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.09.2023

09:50

Smeh do suza! Janjuš gledao voditelju u šolju, urnebesni video hit na mrežama!

ATAIMAGES

Estrada

Smeh do suza! Janjuš gledao voditelju u šolju, urnebesni video hit na mrežama!

Podeli vest

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš pokazao je izraženo šesto čulo nakon što je cimerki Aneli Ahmić gledao u šolju, što je zaintrigiralo voditelja Darka Tanasijevića, koji je odgovor za svoje živortne nedoumice pokušao da pronađe na isti način.

Foto: Printscreen

 

- Vidim neke nokte. Ti nokti grebu. U kontaktu si sa jednom osobom, rekao bih da je to Maja Marinković. Vidiš ovo što je ispupčeno ovde? E, to je njena zadnjica. Evo ga i Leo, njen pas - rekao je Janjuš, a Darko ga je pitao šta to tačno znači:

- Je l' znači to ćemo se posvađati? - bio je radoznao Tanasijević, a Janjuš mu je odgovorio:

- Ne, nego da voliš nju više nego mene. Patiš već godinu dana zbog neke ljubavi. Ta osoba nije zaslužila tebe. Vidim da ti posao ide jako dobro, ali si jako umoran. Padaš od umora, nekad ti je pun ku*ac svega. Vidim da imaš dosta informacija. Očekuje te uspešna godina i očekuješ neku nagradu. To je možda onaj bonus što Željko Mitrović daje na kraju godine. Nije samo to, vidim ti baš dosta para. Vidiš ovu rupu ovde? To znači da ti treba odmor. Vidim ovde i Šopićku na Ibici, ona ti je tu u obliku zmije. Gleda neke ptice. Vidim da ovde kaže nekome "Zašto je on dobio toliko odmora, a ja ne", ucenjuje, kaže "Ja neću više da radim ako ne dobijem to i to...". Ne voli te Šopićka ni malo, ja da ti kažem...  - kazao je Janjuš, a Darko se ubacio:

- Znao sam! Znaš ono kad osetiš, naslutiš... To je zato što sam ja iskren i naivan, a ona namazana... - rekao je voditelj.

Janjuš je nastavio sa predviđanjima.

Foto: Printscreen

 

- Otvorilo ti se dosta puteva u poslu, a ovo je još jedna osoba koja tebe želi. Samo se skloni od Šopićke, ona ti ne misli dobro. Čak ovde priča sa nekim "Šta će vam on, koji će vam on đavo...". Puni glavu ljudima...

Darko je zatim ubo želju.

- Ako ti se ova želja ispuni, da mi kažeš. A ispuniće ti se želja - bio je optimističan Marko.

- Nisam ja više majmun, sad ću da igram pametno - rekao je Darko povodom toga što mu koleginica Ivana navodno želi nešto loše, a Janjuš je dodao:

- Jako je ljubomorna. Videla je da je dosta ljudi komentariše da je dobra voditeljka, da se upraksirala, da mnogo dobro vodi, a onda kad tebe počnu da hvale, to joj smeta.

Tanasijević je rekao da su mu sad neke stvari jasnije.

- Tačno sam provalio. U emisiji "Narod pita" neko pozove i kaže kao "E, da pohvalim Darka, najboljeg voditelja...", a ona odmah "Ajde pređite na pitanje".

Šta su još pričali možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija