• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2023

07:00

Da li znate ko je faraon u spotu Lepe Brene? Bio je zvezda devedesetih, a evo kako sada izgleda

Printscreen You Tube

Estrada

Da li znate ko je faraon u spotu Lepe Brene? Bio je zvezda devedesetih, a evo kako sada izgleda

Podeli vest

Verovatno se sećate Breninog videospota za pesmu "Ti si moj greh" iz 1996. godine, ali jeste li se ikada zapitali ko je misteriozni faraon?

Sam spot je snimljen u holu Narodne banke Srbije, Lepa Brena je glumila Kleopatru, a interesantni faraon je bio poznati voditelj Boško Jakovljević.

Boško Jakovljević je srpski televizijski voditelj, dizajner i maneken. Karijeru manekena započeo je još kao tinejdžer. Nakon toga, postao je urednik u popularnoj zabavnoj emisiji nazvanoj "City". Kasnije je preuzeo voditeljske zadatke u emisiji "City club", koja je promovisala pop muziku. Tokom svoje karijere, vodio je različite televizijske emisije, uključujući "Za milion godina" sa Sanjom Radan, "Sav taj Pink" sa Aleksandrom Jeftanović, "Suknje i kravate" sa Ivanom Zarić, "Plesom do snova" sa Natašom Stojčević i "VIP Room". Takođe, radio je kao urednik "Jutarnjeg programa" na Pink televiziji.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sa brendom "Martini Vesto" je kreirao odeću za Marka Kona i Milana Nikolića za nastup na "Evroviziji" u Moskvi i za Zdravka Čolića za koncert u Beogradu 2001. godine. Dizajnirao je nekoliko kolekcija koje su predstavljene na Nedeljama mode u prestonici Srbije. Takođe se oprobao kao koreograf za "Replay".

Foto: ATA Images

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija