• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

22.09.2023

12:56

Vesni Zmijanac ubili psa u dvorištu! Pevačica doživela ogroman šok

printscreen

Estrada

Vesni Zmijanac ubili psa u dvorištu! Pevačica doživela ogroman šok

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac boravila je nekoliko dana u Beogradu, a po povratku na Bukulju, gde sada živi, zatekle su je loše vesti o smrti njenog psa kojeg je neko usmrtio u njenom dvorištu.

Vesnin pas rase Džek Rasel ubijen je pre tri dana u dvorištu njene vikendice na Bukulji, a policija i dalje traga za počiniocima.

Foto: ATA Images

 

 

- Dok je Vesna Zmijanac bila u Beogradu pre tri dana, nepoznate osobe prišle su ogradi njenog imanja na Bukulji i lovačkom puškom ubili njenu kerušu. U tom trenutku, u dvorištu su bili i njeni štenci, koji imaju samo šest meseci. Njih nisu dirali - ispričao je žitelj Bukulje, koji je otkrio da je pevačica odmah obaveštena o tom gnusnom zločinu.

- Njoj je neko odmah javio šta se desilo, a ta vest ju je veoma potresla. Plakaka je kao kiša, jer je volela svog psa koji joj je pravio društvo na Bukulji. Dobila ju je na poklon od prijatelja iz Aranđelovca - rekao je izvor, a potom otkrio da su i ljudi iz okolnih sela podno Bukulje bili veoma uznemireni nakon ovog događaja.

- Keruša je ubijena usred dana, a njeni štenci su ostali sami. Kukali su ceo dan. Nikada nisam čuo da psi onako kukaju za majkom. Plakali su mnogi jer su te scene bile zaista potresne. Keruša Marica je sahranjena, a zbog ovoga je dolazila i policija - ispričao je žitelj Bukulje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija