• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2023

17:40

Mesec dana nakon svadbe došlo do obrta! Dok je Darko besan na Marinu, Katarina objavila sliku sa njom na mrežama (FOTO)

Masha Bandjur, ATA Images

Estrada

Mesec dana nakon svadbe došlo do obrta! Dok je Darko besan na Marinu, Katarina objavila sliku sa njom na mrežama (FOTO)

Podeli vest

Katarina je podelila na svom Instagram profili sliku sa Darkom i Marinom, iako su svi mislili da su novopečeni mladenci u lošim odnosima sa Lazićevom bivšom verenicom.

Pevač Darko Lazić nedavno se venčao u crkvi sa svojom izabranicom Katarinom, a nakon toga je usledila gala proslava kojoj je prisustvovalo čak 500 zvanica. 

Među gostima našla se i Ana Sević, koja je došla u pratnji svog sadašnjeg supruga Danijela, kako i Darkove i njene ćerkice Lorene. Pevača je ovaj potaz bivše supruge pozitivno iznenadio pa je za nju imao samo reči hvale, dok sa druge strane za bivšu verenicu Marinu Gagić nije imao baš najdivnije reči. 

Foto: Foto: Maša Banđur

 

Naime, on je istakao kako Marina nije želela da dođe na njegovu svadbu, a nije čak dala da ni njohov sin Lav, prisustvuje venčanju svog oca, iako je provobitno dozvolila to. 

Iako je Darko besan na svoju bivšu Marinu, njegova supruga Katarina ipak nema loše mišljenje o njoj, o čemu svedoči i slika koju je objavila na svom Instagram profilu. Naime, Marina, Katarina i Darko su se  pre nekoliko meseci slikali za jednu kampanju, a Kaća je upravo sada jednu od tih fotografija podelila na svojim mrežama.

Foto: printscreen

 

Ove zajedničke fotografije nastale su za potrebe jedne kampanje za trenerke koje je upravo dizajnirala Katarina. 

Inače, Kaća je za medije i otkrila u kakvim je odnosima sa Marinom, te navela da je čuvala njenog sina dok je bila na moru, a Darko u bolnici.

- Iskreno, meni je jako neprijatno kad slušam ovo jer ne volim da se mešam u njihov odnos. Ja sam sam Marinom u dobrom odnosu. Ona se slikala za naše trenerke... Kada je Darko bio u bolnici, Marina je bila na moru, ja sam tada čuvala Alekseja. Nas dve smo najnormalnije komunicirale. Nemam nikakve nesuglasice sa njom. Svi očekuju da ću ja nešto loše da kažem, ali ne. U suštini, volim da je Darko srećan, a on je srećan kada je sa svojom decom. I moje zaduženje je da se ta deca osećaju dobro kada su kod nas i mislim da to dobro obavljam. I stvarno se trudim da budu srećni kada su god nas, tada je on srećan, pa i ja - rekla je nasmejano Katarina u emisiji "Blic dan".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija