• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

24.09.2023

09:40

"Šta će mi tupava žena?" Darko Lazić progovorio o odnosu sa Katarinom

Masha Bandjur

Estrada

"Šta će mi tupava žena?" Darko Lazić progovorio o odnosu sa Katarinom

Podeli vest

Pevač Darko Lazić, nekoliko nedelja nakon spektakularnog svadbenog veselja, progovorio je o odnosu sa suprugom Katarinom.

Darko Lazić nedavno se oženio svojom partnerkom Katarinom u koju je zaljubljen do ušiju. On je sada otkrio i kako održavaju svoju ljubav i vezu, a i ona je iznela neke stvari koje niko nije znao o pevaču.

Ljudi ne znaju koliko je on pažljiv, koliko on u stvari svojm bližnjima pruža ljubavi, pažnje, svega... Ja sam njemu rekla: ''Ti mnogo više pružaš drugima, nego što tebi drugi pružaju i zato sam ja tu da to ispravim... ja ću da te razmazim i mislim da sam uspela u tome''. On je to zaslužio - rekla je ona, pa dodala:

Foto: Foto: Maša Banđur

 

Mislim da je previše dobar prema svima, a smatram da treba da bude oštriji prema nekim ljudima. Što se tiče mana, on ne voli neku organizaciju i disciplinu, a ja sam sušta suprotnost, pa se onda nađemo na pola puta.

Na ovu priču se nadovezao i sam Darko i prokomentarisao Katarinu:

Ja sam to i tražio... pravu, odvažnu, samouverenu ženu. Šta će mi neka tupava!? Da je gledam samo da bude lepa...šta? - rekao je Darko u emisiji "Magazin In".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)
EURO 2024

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra veče od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1) odmeriće snage sa Danskom u meču 3. kola grupe C na Evropskom prvenstvu. Računica je prilično jasna - izabranici Dragana Stojkovića Piksija moraju da pobede da bi se plasirali među 16 najboljih na kontinentu. Verujete li im da mogu?

24.06.2024

16:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija