• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

24.09.2023

11:01

Čolina porodična fotografija ugledala svetlost dana: Zdravkova najveća podrška su bili baš oni (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Čolina porodična fotografija ugledala svetlost dana: Zdravkova najveća podrška su bili baš oni (FOTO)

Podeli vest

Fotografija roditelja Zdravka Čolića privukla je ogromnu pažnju na društvenim mrežama.

Pevač Zdravko Čolić rođen je u Sarajevu, gde je i proveo detinjstvo, a veliku podršku u uspesima koje je nizao na muzičkoj sceni davali su mu otac Vladimir, oficir u policiji, i majka Stana koja je bila domaćica.

Sada se na Instagram stranici koja neguje uspomene slavnih pojavila se fotografija Čole sa pokojnim roditeljima. Kako pevač ne voli da eksponira svoju porodicu, ovo je jedna od retkih fotki koja je ugledala svetlost dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

- „Samo ova majka je mogla da rodi Čolu", "Prelepa draga uspomena, koja nikad nece da izbledi”, "Jako lepa uspomena pokojnih Zdravkovih roditelja” - bili su neki od komentara koji su se nizali ispod ove objave. 

Čola je ne estradnoj sceni preko 50 godina, a za pet decenija karijere izdao je 15 studijskih i 20 singl albuma, od kojih su brojni hitovi za sva vremena. Zdravko je 2019. godine ispisao istoriju u Beogradu, kada je sa šest koncerata postavio velike standarde ostalim izvođačima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija