• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2023

13:25

"Imala sam stručnu pomoć!" Mina Milutinović priznala da joj se život potpuno promenio, suprug joj najveći oslonac

Instagram printscreen

Estrada

"Imala sam stručnu pomoć!" Mina Milutinović priznala da joj se život potpuno promenio, suprug joj najveći oslonac

Podeli vest

Mina je istakla kako joj se život potpuno promenio otkako je postala majka, a da joj suprug maksimalno pomaže u svim obavezama.

Manekenka Mina Milutinović nedavno se porodila , a kako je istakla bitno joj je da nakon porođaja održava svoj socijalni život i redovno se viđa sa prijateljima. 

- Jako mi je bitno da imam svoj socijalni život, da se pojavim na događajima i vidim sa prijateljima. Bitno da je beba zbrinuta. Ona je sa bakama, tako da je u sigurnim rukama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Mina je reka da, kada je odvojena od svog deteta, stalno zove da proverava kako je. 

- Stalno proveravam telefon i pitam šta radi. Stalno sam na vezi sa bakama, malo sam kontrol frik po tom pitanju.

Manekenka je istakla da joj oko naslednice Talije mnogo pomaže njen suprug, košarkaš Nemanja Nedić, kojem ništa teško ne pada. 

- Život mi se promenio za 180 stepeni otkada sam postala mama. Promenili su se i prioriteti. Bebica mi je sada na prvom mestu, a sve ostalo ako se nađe vremena. To je nešto najlepše što može da se desi čoveku, tako da se ne žalim. Nemanja je tu za sve koliko može zbog obaveza i svega. Naučio je da menja pelene i hrani bebu. Super se Nemanja snašao u ovoj ulozi. Prosto smo u nekom ritmu od prvog dana, imala sam stručnu pomoć koja nas je naučila kako da sve postavimo otpočetka na svoje mesto. To je kjluč, da se od prvog dana uvede neki ritam - rekla je Mina za Blic TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija