• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/hello

25.09.2023

06:30

"Dečak je skoro izgubio tatu"! Potez Aleksandra Radojičića rasplakao naciju, postao mu je drugi otac

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Dečak je skoro izgubio tatu"! Potez Aleksandra Radojičića rasplakao naciju, postao mu je drugi otac

Podeli vest

Glumac Aleksandar Radojičić objavio je fotografiju na Instagramu koja je izazvala mnogo pažnje.

Nekadašnjim Tviterom, sadašnjim Iksom se širi njegova fotografija sa ćerkom, ali i dečakom, za kog korisnici ove mreže tvrdi da je sin iz drugog braka njegove bivše supruge.

- Dečak je sin iz drugog braka njegove bivše žene. Nedavno je izgubio tatu i Aca od tad uvek vodi i njega, gde god vodi ćerkicu - napisao je jedan tviteraš.

- Srce mi je puno kada vidim kako je Aleksandar prihvatio dečaka. Bog mu dao zdravlja. Svaka čast - nizali su se komentari.

Foto: Instagram

 

 

Inače na slici se vidi da je dečak jako blizak sa našim glumcem. Zajedno sa svojom polusestrom, on grli i ljubi Aleksandra.

Aleksandru je devetogodišnja ćerka Aja životni pokretač. Rano je postao otac a ljubav prema detetu je, kako kaže, najlepši osećaj koji je iskusio.

- Roditeljstvo je najlepše i najteže zanimanje na svetu. Prvo, zbog odgovornosti, jer treba se privići na činjenicu da više niste centar sveta, a drugo jer znate zašto to radite. Ljubav koju osećate prema detetu i koju dobijate od njega nešto je što nikada pre nisam doživeo. Ne postoji ništa lepše, iako je odgovornost ogromna, pogotovo ako ste javna ličnost. U svakom trenutku treba biti svestan da će sve što radiš jednog dana uticati na tvoje dete - rekao je nedavno za Hello" glumac koji tvrdi da je odnos između oca i ćerke poseban.

Foto: Instagram

 

 

- Važno mi je bilo da dete bude živo i zdravo, ali otkad imam Aju, znam da je ne bih menjao ni za pet sinova. Odnos između oca i ćerke je poseban ona je moja najveća snaga, ali i slabost. Čini mi se da su sinovi vezani za mamu i treba im više pažnje i brige, dok su ćerke privrženije porodici, umeju da uzvrate ljubav. Svakako, voleo bih da imam još dece, nebitno kog pola - rekao je Radojičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51