• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

25.09.2023

11:45

Miljanu Kulić i Natašu Bekvalac povezuje veoma zanimljiva činjenica! Možete li da pretpostavite o čemu je reč?

ATAIMAGES

Estrada

Miljanu Kulić i Natašu Bekvalac povezuje veoma zanimljiva činjenica! Možete li da pretpostavite o čemu je reč?

Podeli vest

Miljana Kulić objasnila zbog čega je doživela istu sudbinu kao Nataša Bekvalac.

Pevačica Nataša Bekvalac danas proslavlja četrdeset treći rođendan, a na Instagram profilu od ranog jutra ređaju se čestitke koje su joj uputili mnogobrojni fanovi, prijatelji i članovi porodice. 

Iako je možda nikada ni u kom slučaju ne biste povezali sa Miljanom Kulić, muzičku i rijaliti zvezdu povezuje veoma zanimljiva činjenica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Naime, Nataša i Miljana koja je široj javnosti poznata po mnogobrojnim skandalima, rođene su isti dan, a ovu činjenicu jednom prilikom u šali je prokomentarisala i Bekvalčeva. 

Panonska barbika poznata je po specifičnom smislu za humor, a tokom gostovanja u jednoj emisiji na televiziji Pink Nataša je sve nasmejala priznanjem da pronalazi mnogo sličnosti u svom i Miljaninom ponašanju što su potvdile i pevačicine sestre. 

- Postoje oni Miljanini kratki klipovi koji izlaze na Instagramu, naravno da se prepoznajem u tome, između ostalog smo rođene na isti dan, 25. septembra -  rekla je Bekvalčeva kroz osmeh u emisiji "Magazin IN" i dobila gromoglasan aplauz.

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Sa druge strane, rijaliti zvezda je pričajući o svojoj sudbini pronašla mnoštvo sličnosti između sebe i pevačice. 

-Imam sličnu sudninu kao Nataša Bekvalac. Rođene smo istog datuma u isto vreme. Ona ima dvoje dece sa dva različita muškarca, a i dalje je najpoželjnija. Eto, to je to - izjavila je Kulićeva za "Alo" jednom prilikom. 

Podsetimo, Miljana je tokom učešća u rijalitiju ostala u drugom stanju, dok Nataša ima dve ćerke iz dva razvedena braka, sa Danilom Ikodinovićem i Lukom Lazukićem. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija