• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2023

22:45

Elena Karaman izvodi drevne rituale! Priznala šta je radila na jednoj svadbi, svi ostali zatečeni (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Elena Karaman izvodi drevne rituale! Priznala šta je radila na jednoj svadbi, svi ostali zatečeni (FOTO)

Podeli vest

Elena je na svom Instagram profilu pokazala šta radi na svom putovanju u Peruu.

Ćerka kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman, trenutno je na putovanju u Peruu, a na svom Instagram profilu redovno deli deli slike i snimke rituala koje obavlja. 

Ona je u jednoj objavi na svom profili otkrila kako se nalazi u jednom drevnom mestu koje se koristi za lečenje preko 3.000 godina. 

Foto: Instagram printscreen

 

 

- Hranim svoju mesu - svoj oltar medicine, snažnom energijom hrama Kosmičke materice. Mama Kila predstavlja žensku stranu univerzuma u Andskoj kosmologiji. Drevno mesto za obožavanje i lečenje staro preko 3.000 godina - započela je Elena.

Bivša supruga Jugoslava Karića je potom otkrila da je usred svog izlečenja naišla na venčanje, što je shvatila kao dobar znak.

Foto: Instagram printscreen

 

- Usred našeg svetog putovanja, bili smo blagosloveni dobrim znakom - ceremonijom venčanja. Mlada i mladoženja su nas pitali da li mogu da plešu sa nama. Ples sa ljudima koji su iz dalekih zemalja je znak dobre sreće za indogene zajednice na Andima - istakla je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija