• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

28.09.2023

20:05

Stigao reper na Prijin koncert! Nući otkrio sve o saradnji sa Aleksandrom: "Oduševila me je"

ATAIMAGES

Estrada

Stigao reper na Prijin koncert! Nući otkrio sve o saradnji sa Aleksandrom: "Oduševila me je"

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović večeras održava svoj prvi solistički koncert u beogradskoj Areni.

Veliki broj poznatih pristiže u Arenu kako bi pružio podršku svojoj koleginici i uživao u njenim pesmama. Pojavio se i Igor Panić, poznatiji kao Nući. 

On je prvo pozirao za medije, a onda je otkrio šta misli o Aleksandri Prijović i da li bi voleo da snimi duet sa njom.

- Aleksandra i ja smo imali nastupe zajedno i meni je ona oduševila od prvog upoznavanja. Voleo bih sa njom da snimim duet.

Nući se osvrnuo i na skandal sa Jelenom Karleušom, te nije želeo mnogo da produbljuje tu temu.

- Ja sam osetio da imam apsulutno prava da joj odgovorim, sve je bilo kulturno i u granicama normale, a moje pojavljivanje ovde je dovoljan odgovor. Ja ne vodim tuđe ratove, samo sam izneo svoje mišljenje.

Foto: Informer

 

Podsetimo, Jelena Karleuša je "zaratila" i sa reperom Nućijem kojeg, nakon što je prozvala u jednoj emisiji, izvređala i na društvenoj mreži.

- Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - kazala je Jelena.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija