• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ines Grk

29.09.2023

11:14

"Teško je naći pesme!" Seka Aleksić potkačila domaće kompozitore: Nema mnogo dobrih autora!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Teško je naći pesme!" Seka Aleksić potkačila domaće kompozitore: Nema mnogo dobrih autora!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Seka Aleksić je danas došla na promociju novog telefona marke Ajfon, a tom prilikom je za okupljene predstavnike medija otkrila kakvi su joj planovi u narednom periodu.

Seka je na samom početku priznala da joj je izuzetno bitno da li će imati kvalitetan telefon.

- Svi se radujemo novim telefonima, volimo to. Kao neko ko je stalno na društvenim mrežama meni je jako bitno da su fotke i video snimci dobrog kvaliteta b- rekla je ona, a na pitanje da li ima neke snimke koje javnost ne bi trebalo da vidi odgovorila je:

- Nemam tajne snimke. Samo snimci dece.

Aleksićeva je mama dvojice dečaka, od kojih je jedan počeo da ide u školu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Iskreno sam malo u šoku... Nisam se navikla da dete ustaje rano i ide u školu. Brzo su prošle te godine.... Sjajno je prihvatio školu, obožava je, crta, piše... Miran je tamo u odnosu na to kakav je kod kuće. Jovan kopira Jakova 24 sata. Oni su dečaci koji odrastaju u ljubavi i to je valjda ishod svega toga - zaključuje pevačica.

Kaže da je sin Jakov isti kao ona.

- On je apsolutno moja kopija što se tiče ponašanja i svega, rekla bih i po izgledu. A Jovan je na tatu. On je smireniji, plane u momentu, ali Jakov je totalno ja. I tvrdoglav je jako.

Seka se trudi da što više vremena provede sa decom, igrajući se, te da smartfone ne koriste mnogo.

- Koriste telefone, ali ne često. Trudimo se da se više igraju i da imamo neku zabavu u kući. Ne zabranjujemo im telefone, jer nema potrebe. 

Aleksićeva je otkrila planove na polju karijere i rekla sa kojim problemima se susreće.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Radim punom parom. Kad god sam rekla da ću biti u medijskoj pauzi, desi se nešto ovako, da ne mogu da budem. Sada trenutno pripremam novi album i moram vam reći da je jako teško naći dobre pesme. Ne bih rekla da ima nešto mnogo autora koji mogu da napišu dobre pesme. Ja volim da je pesma narodnjak i trenutno se borimo sa time moj tim i ja. Plan je bio da pesme izađu u decembru. ali će ipak izaći u februaru. Očekuje me jedan veliki projekat između ovog perioda i februara. Medijsku pauzu pravim upravo zbog albuma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija