• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

29.09.2023

10:45

"Uskraćuje mi intimne odnose!" Đani otvoreno progovorio o problemima iz bračne postelje: "Neka me ispoštuje kad već tolike pare donosim u kuću!"

ATAIMAGES

Estrada

"Uskraćuje mi intimne odnose!" Đani otvoreno progovorio o problemima iz bračne postelje: "Neka me ispoštuje kad već tolike pare donosim u kuću!"

Podeli vest

Đani je otkrio kako Slađa ne dozvolja da imaju intimne odnose kada se vrati sa nastupa, jer strahuje da će on zbog umora završiti na infuziji, iako je uporno ubeđuje u suprotno.

Pevač Radiša Trajković Đani važi za nekog ko bez problema govori o mnogim temama, pa čak i o svom privatnom životu. 

On je tako istakao da mu njegova supruga Slađa brani intimne odnose kada se vrati sa nastupa jer se boji da će zbog umora završiti na infuziji. 

Foto: E-Stock

 

- Slađa ima novu taktiku kako da me natera da uštedim energiju. Kad dođem s tezge i kad hoću da se volimo, ona mi ne da da joj priđem, nego me tera na spavanje. Uskraćuje mi intimne odnose da bih se odmorio, muka joj je, kaže, da me gleda kako se bodem i idem na infuzije - rekao je Đani.

Đani je otkrio da je sada pronašao taktiku, te da Slađa ipak popusti na kraju. 

Foto: Marko Đoković

 

 

- Žena ne shvata da mi to pomaže i da me to regeneriše, nikako ne mogu da je ubedim, pa sam odustao. Sad sam počeo da joj pričam kad sam odmoran, pa se tad prepustimo strastima i sve bude u redu. Ipak bih voleo da me češće na ovaj način ispoštuje kad već tolike pare donosim u kuću - ispričao je folker kroz smeh.

Podsetimo, Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa u maju su proslavili 27 godina braka, iz kojeg imaju troje dece.

Oni važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a on koristi svaku priliku da istakne koliko mu je stalo do svoje voljene supruge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija