• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

01.10.2023

20:13

Prvo oglašavanje Tanje Savić nakon vesti da se udaje! Pevačica je sada otkrila istinu: "Možda bih se posle kajala"

Shutterstock/Instagram

Estrada

Prvo oglašavanje Tanje Savić nakon vesti da se udaje! Pevačica je sada otkrila istinu: "Možda bih se posle kajala"

Podeli vest

Tanja Savić uživa u novoj ljubavi sa pilotom. Njih dvoje od kako su se verili, ne odvajaju se, što dokazuju i mnoge zajedničke fotografije koje budući mladenci dele.

Tanja i Muhamed u najavili i venčanje, te šokirali javnost.

Sada je Tanja Savić odgovorila na neka krucijalna pitanja, koja intrigiraju narod. Mnogo se pisalo kako pevačica svoju decu zapostavlja zbog novog dečka, sada je Tanja rešila da stavi tačku na to.

- Svašta pišu, to su samo nagađanja, ali dobro, neka se lepo piše, samo ne volim da bude neka situaciju da sam svoju decu zapostavila, ja sam sa njima stalno i njih nikada neću zapostaviti šta god da se dešava - rekla je Tanja, a na pitanje kako su deca prihvatila njenog novog partnera, pevačica je odgovorila sledeće:

Foto: printscreen/Instagram

 

- To ćemo nekom drugom prilikom. Srećna sam stvarno, a svako je kovač svoje sreće, svako zaslužuje svoju sreću. Iskrena sam i mnogo bih toga rekla, ali možda bih se posle kajala - zaključila je Tanja.

Foto: Printscreen Instagram

 

Podsetimo, oni uveliko planiraju venčanje u Las Vegasu, ali su odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

- Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se venčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon venčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvek i preseliti s decom ili će to biti na samo nekoliko meseci - ispričao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija