• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

02.10.2023

15:32

Tomina udovica tvrdi da su je Bane Obradović i Bjelogrlić prevarili: "Ja sam njima verovala!"

Časlav Vukojičić/zoran sinko

Estrada

Tomina udovica tvrdi da su je Bane Obradović i Bjelogrlić prevarili: "Ja sam njima verovala!"

Podeli vest

Udovica pevača Tome Zdravkovića, Gordana Zdravković, otkrila je da od biografskog filma "Toma" nije zaradila ni dinar, kao i koga smatra krivim za to.

Gordana je, najpre, navela kako je potpisala jedan ugovor koji nije čitala, te da je estradni menadžer Bane Obradović sve uradio u svoju korist i da je to verovatno bilo planski.

- Ja sam njemu verovala isto k‘o i sebi. Uopšte nisam sumnjala u njega nijednog trenutka. Kad sam došla prošle godine i kad sam pričala s Bjelogrlićem, on je meni rekao: ‘Znaš šta, ti jesi oštećena, ali ja tu ne mogu da ti pomognem. Ja sam njega isplatio.‘ To su njegove reči – ispričala je za Hajp TV.

Zdravkovićeva udovica kazala je i da je Obradoviću dala ovlašćenja, ali ne i prava, ali je priznala i da je njena greška to što nije pročitala ugovor.

- Mislila sam da je on jedan normalan, pošten, porodičan čovek. Mislila sam da se tako nešto ne može dogoditi - rekla je.

Foto: Časlav Vukojičić

 

Na pitanje novinara o kojem iznosu je reč, a ona je rekla da ne zna:

Nije mi hteo reći koji je iznos u pitanju. Uzeo je postotak od svake projekcije filma. Nisu mi to hteli reći. Pristala sam na taj film, ne radi sebe nego sam htela da decu na neki način osiguram, da im nešto ostane kad se taj film bude prikazivao - navela je.

Spomenula je kako je prošle godine dobila samo 100 dinara od autorskih prava na Tomine pesme, te da je svi izbegavaju, uključujući Acu Pejovića.

- Sin je morao ugasiti Facebook posle filma jer su im svi tražili novac, a oni nisu dobili dinar. On je znao da je Obradović prevarant - kazala je Goca.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija