• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2023

20:35

Jelena Karleuša novom izjavom provocira estradu! Pevačica nikad surovije o kolegama: "Moji tvitovi su važniji od nečijih karijera" (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Jelena Karleuša novom izjavom provocira estradu! Pevačica nikad surovije o kolegama: "Moji tvitovi su važniji od nečijih karijera" (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica se obratila fanovima preko društvenih mreža.

Jelena Karleuša više od mesec dana nalazi se u žiži javnosti, prvo zbog svoja dva nova albuma "Alfa" i "Omega", potom zbog besplatnog koncerta u Beogradu, a onda i zbog "peckanja" koleginica s estrade.

Nakon što je žestoko odgovorila Svetlani Ceci Ražnatović, udarila je na Lepu Brenu, a onda je na red došla i "kraljica bakšiša" Tea Tairović.

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica je zatim žestoko odgovorila tviterašima na zlurade komenatre, a preko Instagram profila se oglasila iz Dubija gde trenutno odmara i puni baterije za nove poslovne poduhvate. 

-Ja ne znam šta se dešava, ostavim vas na dva dana i odem da se odmorim od svega, mnogo sam radila celo leto i desi se Treći svetski rat - započela je Jelena, pa otpevala stihove svoje nove pesme "Euforija oko mojih storija", a zatim nastavila:

-Ljudi polako, polako! Preterujete! Znam da su moji tvitovi bitniji od nečijih karijera, ali polako, biće sve u redu. Vraćam se brzo i nastavljam tamo gde sam stala - istakla je pevačica.

Foto: ATAIMAGES

 

Podesetimo, Jelena je potkačila Teu Tairović i to u odgovoru na komentar jednog korisnika društvene mreže Iks "da ona sedi kući i samo pljuje po svojim kolegama".

Dok Prija kida u Areni, Tea kida u Americi, a neko sedi kući, piše tvitove i pljuje po svojim mladim i uspešnim koleginicama... Svako u skladu sa svojim mogućnostima - pisalo je u jednom tvitu.

Jelena je videla ovaj komentar, pa je u svom stilu žestoko odgovorila: 

- A ti znaš i gde ja sedim? Pozdrav iz Dubaija, malo da odmorim... Izdala sam dva brutalna albuma, imala brutalnu promociju sa 10.000 ljudi, snimila najbolji video, sprema se balkanska turneja... Uh! P.S.: Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi, već gostujem po američkim televizijama. Nema potrebe da se vređamo, ako smo neiformisani - zaključila je JK.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija