• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2023

06:20

Čik pogodite o kome je reč! Bila je zaštitno lice B92, a pričalo se da je ludo volela Žiku Todorovića!

printscreen instagram

Estrada

Čik pogodite o kome je reč! Bila je zaštitno lice B92, a pričalo se da je ludo volela Žiku Todorovića!

Podeli vest

Mesta koja je ona posećivala momentalno su postajala hit, a isto je važilo za muziku, knjige ili filmove koje je preporučivala u svojim emisijama.

Suzana Zlatanović, poznatija kao Luna Lu je bila influenserka na našim prostorima mnogo pre nego što se ovaj termin uopšte ustalio u svakodnevnom govoru, budući da su mesta koja je ona posećivala momentalno postajala hit, a isto je važilo za muziku, knjige ili filmove koje je preporučivala u svojim emisijama.

Foto: printscreen instagram

 

Suzana Zlatanović, bila je tzv. "it" devojka 90-ih godina prošlog veka i u prvoj deceniji ovog stoleća, a svojim delovanjem na televiziji, radiju i novinama je menjala ukus generacije, te je tako svojim pojavljivanjem određene klubove učinila popularnim i mestima koja ne smete zaobići ukoliko želite da budete "u trendu", a nasuprot narastajućoj popularnosti turbo folka, istakla je u prvi plan tehno zvuk i popularizovala stranu pop muziku koja nije emitovana na ostalim televizijama.

Ne treba zaboraviti ni njene emisije Glamurama", "Štiklom u vrata" ili "Glam špajz".

Ipak, Lunu Lu već godinama ne viđamo na televiziji, te mnogi misle da je odustala od voditeljskog poziva, ali istina je drugačija. Zlatanovićeva na društvenim mrežama promoviše zdrav način života, jogu, knjige koje vredi pročitati, muziku koja opet zaobilazi mejnstrim, kao i mesta u gradu koja su po njenom ukusu danas.

Suzana je danas drastično drugačija od one Lu kakve se mnogi sećaju, a to dokazuju i njene objave na društvenim mrežama.

Podsetimo, poznati glumac Srđan Žika Todorović nekada je, prema pisanju domaćih medija, bio u vezi s poznatom voditeljkom.

Njih dvoje su se upoznali tokom studija, a budući da je Žika važio za velikog zavodnika u mladosti, sve devojke su ludele za njim, pa i danas poznata voditeljka Suzana Zlatanović.

Foto: Instagram

 

Svojevremeno su kružile i glasine da je Srđan ostavio Lunu Lu zbog sadašnje supruge Ane Jovićević kojom se oženio 2004. godine, a da je voditeljka patila za glumcem i da se posle ove ljubavi nije udavala.

O ovome Žika Todorović nikada nije pričao, pa se i dalje ne zna da li je sve to istina ili samo priča koja se pričala po glumačkim kuloarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija