• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.10.2023

17:23

Ana Nikolić udarila na Rastu zbog Velje Nevolje: "Ne možeš zbog PRINCIPA!"

ATAIMAGES/Zoran Sinko

Estrada

Ana Nikolić udarila na Rastu zbog Velje Nevolje: "Ne možeš zbog PRINCIPA!"

Podeli vest

Kontroverzna pevačica Ana Nikolić "pecnula" je bivšeg supruga, repera Stefana Đurića Rastu, zbog poznanstva sa Veljom Belivukom, vođom zloglasnog klana kojem se na teret stavljaju najteža krivična dela, ali i navijačke grupe "Principi".

Pevačica Ana Nikolić ušla je u sukob sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom nakon njegovog intervjua u kome je istakao da bi majci svoga deteta uvek pomogao.

Nikolićevu je Rastina izjava isprovocirala, pa ga je u objavi na Instagramu nazvala "Rastarletom", ali i indirektno "pecnula" zbog povezanosti sa Veljko Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja. 

Ana je, naime, istakla da njen lik u filmu ne može da koristi "jer nije Frensis Ford Kopola, ali i iz PRINCIPA", što je direktna aluzija na navijačku grupu na čijem je čelu bio Belivuk. 

Ovim povodom, kontakrirali smo pevačicu koja je na naše pitanje "da li je baš na to mislila", rekla sledeće.

- Ko razume, shvatiće - kaže Ana Nikolić za Informer.

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, Stefana Đurića Rastu i Velju Nevolju povezivali su u nekoliko navrata zbog poznanstva, a spekulisalo se i da je reper stihove svoje pesme "Beli grad" posvetio baš njemu, što je on demantovao:

Nisam mu posvetio pesmu, to je malo meni gej priča, pesma je nastala pre nego što sam ga ja video u životu. Ne volim da se uplićem u stvari koje ne znam, osetio sam milion nepravdi na svojoj koži, da ljudi osuđuju, a ne znaju puno - rekao je svojevremeno Rasta za Kurir.

- Majmune, obriši to belo s nosa
Braća u koloni zatamnjena kao Mosad
I kad ti dođu, više ništa neće biti kao dosad (Je, je, je!)
Kad ti dođu više ništa neće biti od tvog posla, ne
Stvari se rade iz principa (Je!) -
stihovi su pesme "Beli grad". 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija