• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2023

20:58

Baka Prase pukao 40.000 evra za rođendan! Vatromet, privatni avion i torta na deset spratova, a ovaj reper je bio posebno iznenađenje (VIDEO)

Shutterstock/promo

Estrada

Baka Prase pukao 40.000 evra za rođendan! Vatromet, privatni avion i torta na deset spratova, a ovaj reper je bio posebno iznenađenje (VIDEO)

Podeli vest

Jutjuber za rođendan iskeširao tričavih četrdeset hiljada evra.

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase šesnaestog septembra napunio je dvadeset sedam godina, a za sebe i prijatelje povodom toga organizovao je parti koji će, sigurni smo, pamtiti do kraja života. 

Naime, jutjuber je objavio video u kome je fanovima otkrio koliko je novca uloženo u gala slavlje, ali i ko je specijalni gost na žurci koju je organizovao za najbliže.

@mato001pro Najskuplji video na balkanu 🔝#fyp #viral #rođendan #bakaprase #balkan ♬ 1 second count / when button pressed / time signal 23(1117365) - QUESS

-Dobrodošli na moj dvadeset sedmi rođendan od milion evra! Prvi deo rođendana neće biti u Srbiji i zato sma iznajmio privatni avion. Vozićemo se na luksuznoj jahti, u luksuznoj limuzini, vozićemo se u helihopteru koji će nas dovesti do gajbe gde ću otvarati poklone za rođendan i na kraju ćemo imati vatromet od pet hiljada evra. Posebno iznaneđe je Devito! -  rekao je Baka u video klipu koji je objavio na popularnoj društvenoj mreži Tiktok, a već u sledećem njegovi obožavaoci su mogli da isprate Devitov nastup. 

Pored Devitovog nastupa, Bakin rođendan obeležio je i spektakularni vatromet kao i rođendanska torta na nekoliko spratova.

-Baka Parse je imao bolji vatromet za rođendan nego moj grad za Novu godinu - bio je jedan od komenatara korisnika pomenute društvene mreže. 

Sudeći po ostalim video snimcima koji su se pojavili sa proslave rođendana možemo zaključiti da je vladala sjajna atmosfera, a jutjuber je istakao da je ovog puta iskeširao čak 40.000 evra. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija